#4 SPREX podcast over impact

19 oktober 2022

Host

Saskia de Jong

Over deze aflevering

Impact als begrip wordt veel en gemakkelijk gebruikt. In deze SPREX podcast gaat het over de betekenis van impact en wat het effect en het perspectief voor jou is.

Betekenis van impact

Impact is een begrip dat veel en gemakkelijk wordt gebruikt. Maar wat betekent het eigenlijk? In het woordenboek staat: van nature invloed uitoefenen op anderen en als autoriteit geaccepteerd worden.

Deze aflevering van de SPREX podcast is gemaakt omdat impact er centraal in staat. Doel van deze aflevering is om het mogelijke effect en het perspectief van het begrip impact te verhelderen. Impact wordt aan resultaten en gevolgen gelinkt. En het liefst positief. Zelf heb je de grootste invloed op het fundament van welke impact dan ook. Het verschil van impact maken gaat ontstaan of versterkt als je je er zelf goed bewust van bent waarmee je het verschil maakt.

Impact laat zich zien in een gerespecteerde en veelgevraagde vakman of vakvrouw, een professional die vaak geïnterviewd wordt, een bedrijf dat altijd op congressen spreektijd krijgt, een expert die veel bereik heeft op sociale media, of iemand die regelmatig in de actualiteitenprogramma’s op tv aanschuift. Effecten die voor iedereen bereikbaar zijn.

Weet jij wat de betekenis van impact is en welk effect het kan hebben? Ben jij je bewust van de invloed die je kunt hebben? Hoe je het verschil maakt en waarmee? Met een gedegen aanpak van (content)marketing en communicatie leg je de basis voor je expertstatus en bouw je aan impact. Expertise en impact gaan dus hand in hand.

Meer impact maken versterkt als je je er zelf bewust van bent waarmee je het verschil maakt. Dus het draait om: helder hebben waar je voor staat, wat de problemen zijn van je klanten en relaties. En hoe je het verschil kunt maken met dat wat je doet.

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

betekenis impact effect

Beluister deze aflevering:

Het origineel van deze SPREX podcast vind je hier

Saskia de Jong

Saskia de Jong

Zoek je houvast, ideeën en inspiratie voor je business en je marketing?

Ik ben marketeer en media expert in het technisch mkb. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal dat duurzame impact heeft, vormt dagelijks mijn rode draad. Hoe je kennis en visie vertaalt, doelgroepen bereikt met impact en business genereert, is de kern van menig project.

Ik werk vaak voor kennisintensieve organisaties, regelmatig samen met projectpartners en ook internationaal. Ik blog over ondernemen, groeien en marketing en op het consumentenblog woontlekker.nl blog ik over energieneutraal wonen.

In de SPREX-podcast praat ik met experts over impact. Verrassende gesprekken van een half uurtje die je concrete ideeën en inzichten geven om zelf impact te maken.

Wil je sparren? Bel me op (085) 017 1700, mail naar saskia@dejongev.nl of ontmoet me op Linkedin.

LinkedIn profiel Saskia de Jong

Vergelijkbare berichten