Boek je kijkje in de persdatabase

Home » Gratis » Boek je kijkje in de persdatabase
boek kijkje persdatabase

Jaren geleden bouwde ik een eigen persdatabase in excel, met accent op vakmedia in bouw en techniek. Die is voor al mijn klanten een uitstekende basis gebleken voor free publicity en houd ik permanent up to date. Daarnaast werk ik met landelijke databases, om toegang te hebben tot alle media in Nederland. Op dit moment gebruik ik voor persberichten en mediapitches de deperslijst.com van PR-Dashboard, daarin zijn mijn eigen perslijsten geïntegreerd. Voor free publicity internationaal werk ik met bureaus in België, Duitsland en Engeland. In totaal heb ik overigens in 3 decennia al ruim 2.500 persberichten gemaakt en verzonden.

Benieuwd wie en wat er in mijn persdatabase zit en tot welke media ik nog meer toegang heb? Wil je wel eens weten hoe een selectie voor jouw persbericht of mediapitch tot stand komt? Ik laat je graag zien hoe het werkt en welke gegevens zichtbaar zijn. Boek geheel vrijblijvend een kijkje en kijk samen online met mij rond in de tool.

Ja, ik wil een digitale tour door de persdatabase

Leave this field blank

Na je aanmelding neem ik contact met je op voor het plannen van een online meeting van ca 30 min. Je ontvangt daarna een deelnamelink per mail.

Deze afspraak is kosteloos en verplicht je tot niets!

Wil jij ook in de pers met je nieuws en projecten?

Aan de slag met je free publicity, wil jij dat ook? Ik maakte een pagina met 18 uitgangspunten voor je free publicity. Staan veel kennis en inspiratie in die je op weg helpen.

Ook warm aanbevolen: twee keer per jaar geef ik de online masterclass Free publicity. Doe mee als je zichtbaar wilt worden in de media en inspiratie en ideeën zoekt voor je structuur en aanpak!

Vergelijkbare berichten