Op koers met je contentmarketing [masterclass]

Home » Gratis » Op koers met je contentmarketing [masterclass]
masterclass contentmarketing

Het hart van de hedendaagse marketing is contentmarketing. Je hoeft hiervoor maar 1 focus te hebben: je klant waardevolle content bieden: oplossingen, antwoorden, uitleg, inspiratie. Maar wat doe je wanneer, hoe en in welke vorm? Met een slimme en haalbare aanpak blijf je door de bomen het bos zien en haakt je klant aan. Een blog en een folder lukt iedereen. Pakkende content én een structuur voor nu en straks, dát zijn je uitdagingen.

Content maken waar een ander écht wat aan heeft, die informeert en overtuigt. Wil jij dat ook? Kun je niet wachten om impact te maken met waardevolle blogs, artikelen, folders enz? Je weet dat je klanten, je doelgroepen op zoek zijn. Naar antwoorden op vragen, naar oplossingen voor problemen en uitdagingen. Bied jij waarde en de relevantie die de ander zoekt? Ga jij voorbij de commerciële prietpraat en algemeenheden die iedereen bezigt? Maak ze enthousiast met informatie waar ze wat aan hebben, die hen verder helpt. Je zet je doelgroepen in vuur en vlam voor jouw aanbod, dankzij ijzersterke contentmarketing! Het komt allemaal aan de orde in de masterclass Op koers met je contentmarketing.

Op dit moment is er geen masterclass gepland.

Programma masterclass Contentmarketing

  • We gaan het hebben over de waarde en kansen van contentmarketing in jouw markt.
  • Over het belang van focus en structuur en hoe je dat doet.
  • Hoe je met een contentmodel je aanpak en effect kunt maximaliseren.
  • Je doet kennis op en krijgt ideeën om ook van jouw contentmarketing een succes te maken.

Ik geef deze masterclass met enige regelmaat. Wie ik ben lees je hier. Hoeveel ervaring ik heb met contentmarketing ook.

Houd mijn website en socials in de gaten om een volgende keer mee te doen, of schrijf je in voor mijn e-nieuws.

Wil jij ook de beste content maken?

Op koers komen met je contentmarketing, wil jij dat ook? Ik maakte een pagina met 18 uitgangspunten voor je contentmarketing. Staat veel in dat je er mee op weg helpt.

Ik inspireer je graag met mijn kennis en ervaring over contentmarketing!

Vergelijkbare berichten