De Marketing Check voor MKB-ondernemers [podcast]

Home » SPREX podcast » De Marketing Check voor MKB-ondernemers [podcast]

#29 SPREX aflevering met Saskia de Jong

14 december 2023

Host

Saskia de Jong

Over deze aflevering

Solo podcast over de Marketing Check waarmee mkb-ondernemers en zzp’ers hun marketing verbeteren. Deze checklist geeft snel inzicht in frequentie en kwaliteit van marketing door een indeling in behapbare onderdelen die concreet en overzichtelijk zijn. In een half uurtje heb je prestaties scherp en bepaal je verbeteringen voor de volgende periode.

Deze checklist heb ik ontwikkeld omdat ik weet hoe overweldigend het kan zijn om als ondernemer alle ballen in de lucht te houden. Vaak schiet marketing erbij in, waardoor kansen gemist worden. In de checklist staan marketingonderdelen die je zelf optimaliseert.

De Marketing Check bevat onderwerpen zoals de frequentie van content publiceren, de relevantie van je content en je aanwezigheid op sociale media. Met een simpele scorelijst bepaal en optimaliseer je snel en eenvoudig een haalbare aanpak. De Marketing Check voor mkb-ondernemers brengt structuur en duidelijkheid en geeft rust en gemak. Hij brengt eenvoud in het proces van planning en uitvoering, waardoor je tijd bespaart en stress voorkomt. Er is ook een blog met een download om zelf aan de slag te gaan. Zie de link naar de blog!

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

Marketing Check MKB

Beluister deze aflevering:

Vergelijkbare berichten