#17 SPREX podcast over structuur in contentmarketing

13 april 2023

Host

Saskia de Jong

Over deze aflevering

Solo podcast van Saskia de Jong voor de eenpitter een 5 stappen structuur voor succes van contentmarketing.

Bloglink naar geschreven artikel

Ik praat je in deze solo-podcast bij over de 5 stappen voor de eenputter om de structuur van contentmarketing goed op te zetten. Zodat je er in je eentje een succes van maakt. Door te kiezen, van hergebruik een constante te maken, hulpmiddelen te gebruiken, vindbaarheid centraal te zetten en samen te werken met partners, gaat je dat als eenpitter lukken.

Is het veel werk om je blogs, artikelen, je nieuwsbrieven en je socials draaiend te krijgen en te houden? Is het complex om regelmaat en structuur in contentmarketing in te krijgen? Ben je met meer mensen op een afdeling dan verdeel je taken. Ook zelfstandigen en eenmans-marketing- of communicatieafdelingen kunnen succes hebben met contentmarketing. Als je het maar goed structureert en keuzes durft te maken.

Bén jij je bedrijf, ben jij eenpitter en zelfstandig ondernemer? Dan ben je dagelijks met 100 dingen bezig. Of werk je in een grotere organisatie, en ben je de enige die zich met marketing bezighoudt? Ook dan ben je een soort van eenpitter voor wie een goede structuur in contentmarketing basisvoorwaarde voor succes is. In beide gevallen moet je het lean & mean organiseren, als je er resultaat mee wilt behalen. Zeker als je het zelf doet en niet uitbesteedt.

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

eenpitter structuur contentmarketing

Beluister deze aflevering:

Saskia de Jong

Saskia de Jong

Zoek je houvast, ideeën en inspiratie voor je business en je marketing?

Ik ben marketeer en media expert in het technisch mkb. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal dat duurzame impact heeft, vormt dagelijks mijn rode draad. Hoe je kennis en visie vertaalt, doelgroepen bereikt met impact en business genereert, is de kern van menig project.

Ik werk vaak voor kennisintensieve organisaties, regelmatig samen met projectpartners en ook internationaal. Ik blog over ondernemen, groeien en marketing en op het consumentenblog woontlekker.nl blog ik over energieneutraal wonen.

In de SPREX-podcast praat ik met experts over impact. Verrassende gesprekken van een half uurtje die je concrete ideeën en inzichten geven om zelf impact te maken.

Wil je sparren? Bel me op (085) 017 1700, mail naar saskia@dejongev.nl of ontmoet me op Linkedin.

LinkedIn profiel Saskia de Jong

Vergelijkbare berichten