#6 SPREX podcast over expertise

10 november 2022

Host

Saskia de Jong

Over deze aflevering

Expertise is een begrip is op 2 niveaus: je weet iets en kunt iets én je vent het uit. Zo vormt zich je reputatie en bouw je aan je impact. Expertise en impact centraal in deze podcast van Saskia.

Over hoe je expertise kan bijdragen aan je impact vertel ik in deze aflevering van de SPREX podcast. Wat houdt het begrip expertise in? Wat maakt dat een organisatie of persoon als expert wordt gezien? Expertise is een begrip is op 2 niveaus: je weet iets en kunt iets én je vent het uit. Zo vormt zich je reputatie en bouw je aan je impact. Expert zijn heeft dus sterk te maken met zelf over de drempel heen stappen en je laten zien.

Hoe je expertise je impact bouwt staat in deze aflevering van de SPREX podcast centraal. Wat houdt het eigenlijk in? Wat maakt dat een organisatie of persoon als expert wordt gezien? Expertise kent 2 niveaus: inhoud en reputatie. Hoe kun je er het verschil mee maken? Explicieter: hoe kan je expertise bijdragen aan je impact?

Het maakt niet uit hoe je pad is gelopen. De aansluiting vinden met waar jij goed in bent, dat wordt steeds belangrijker. De markt is namelijk compleet veranderd. De klant zoekt, vindt en beslist in grote mate zelf, in de consumentenmarkt en ook in de zakelijke markt. Je hebt je expertise keihard nodig. Niet alleen voor je werk maar ook om er het onderscheid mee te maken en de aandacht op jezelf te vestigen, of op je bedrijf. Want de markt is overvol en dus juist mensen en organisaties die zichzelf laten zien met wat ze in huis hebben vallen eerder en beter op. Graag inspireer ik je hoe ook jij met je expertise bouwt aan je impact, in deze podcast.

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

expertise impact podcast

Beluister deze aflevering:

Vergelijkbare berichten