#10 SPREX podcast over contentmarketing

6 januari 2023

Host

Saskia de Jong

Over deze aflevering

Met focus en structuur heeft je content meer impact. Met een praktisch model bouw je impact in je markt op en geef je je business een boost.

Je hebt focus en structuur in de aanpak van je content nodig, anders wordt succes wel heel lastig te behalen. En daar gaat deze solo-aflevering van de SPREX podcast over. Want hoe doe je content, in de drukte van vandaag? Er verandert nogal wat in de wereld, de maatschappij en het zakendoen. Het zijn allemaal ontwikkelingen die ook relevant zijn voor marketing en communicatie. Ze geven je kennis die je inhoudelijk voor jouw contentmarketing kunt gebruiken.

Dit is deel 1 in de serie van 2 SPREX solo-afleveringen over contentmarketing. Ik leg hierin ook uit hoe een praktisch model je helpt met structuur in jouw contentmarketing, waarmee je impact in je markt opbouwt en je business een boost geeft.

Aan het eind heb ik een aanbod voor je: korting op deelname aan de Contentklas, dus ga vooral luisteren!

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

focus structuur content

Beluister deze aflevering:

Vergelijkbare berichten