#13 SPREX podcast over free publicity

17 februari 2023

Host

Saskia de Jong

Over deze aflevering

Free publicity is ondergewaardeerd maar een waardevolle marketing en communicatie tool. Je versterkt er je reputatie mee.

Free publicity is een vrij goedkope marketing- en communicatieactiviteit die een grote bijdrage kan leveren aan je bedrijfs- en marketingdoelstellingen. Het is media-aandacht op een onafhankelijke plek: in de redactionele kolommen, of de zendtijd van een journalistiek medium.

Als je de media frequent laat horen en zien met welke nieuwe dingen je bezig bent, bij betrokken bent of waar je een mening over hebt, groeit je expertstatus en maak je meer impact. De wisselwerking is op enig moment: als je wordt gezien als expert vraagt een journalist jou om ideeën, kopij en interviews; je wordt een nieuwsbron. Jouw nieuws plaatst hij graag!

Solo podcast-aflevering van mij waarin ik stel dat free publicity een vaak ondergewaardeerde en vergeten activiteit in marketing en communicatie is. Terwijl het juist heel waardevol is, want je kunt er je reputatie mee opbouwen en versterken. Tegen veel lagere kosten dan andere marketing- en communicatiemiddelen.

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

free publicity waardevol marketing

Beluister deze aflevering:

Vergelijkbare berichten