Met Google hulp je content een boost geven [podcast]

Home » SPREX podcast » Met Google hulp je content een boost geven [podcast]

#24 SPREX aflevering met Saskia de Jong

21 september 2023

Host & Expert

Saskia de Jong

Over deze aflevering

Solo podcast van Saskia over hoe je met Google hulp je content een boost geeft. Met pleidooi voor echte informatie van echte mensen.

Google helpt je. Bijvoorbeeld met het EEAT model. Wanneer jij door hebt hoe Google de begrippen Expertise, Experience, Authority en Trustworthiness op de pagina’s van jouw site waardeert, kun je de kwaliteit van je content een boost geven. Want de richtlijnen die het bedrijf ontwikkelde om zijn eigen werk te kunnen doen helpen jou je te verplaatsen in je doelgroep.

In deze podcast aflevering over hoe je met Google hulp je content een boost geeft tevens een pleidooi: met een echte tekst, die niet door computers is gemaakt, kun je je meer dan ooit onderscheiden. Laat daarom echte mensen echte informatie blijven maken! Dat wordt schaarser en je weet: wat schaars is wordt waardevoller. Dat betekent dat je met authentieke en oorspronkelijke content het verschil maakt. Er zit karakter in en daarmee kun je je nu en straks meer dan ooit onderscheiden in de markt.

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

google hulp content boost

Beluister deze aflevering:

Vergelijkbare berichten