#1 SPREX podcast over SPREX

19 oktober 2022

Host & Expert

Saskia de Jong

Over deze aflevering

SPREX podcast over het hoe, wat en waarom van Saskia de Jong als bedenker en host. Aflevering 1 over de aanleiding en achtergronden. Wat is haar motivatie en wat heb jij als luisteraar eraan? Zo leer je tegelijk ook Saskia een beetje kennen. Want jij hebt misschien geen idee wie zij is. Leuk idee die podcast, maar wie ís die host!

Het hoe, wat en waarom van SPREX

De SPREX podcast gaat over interviews met experts over impact. Een half uurtje kennis en inspiratie over ondernemen, groeien en marketing voor jouw werk. Misschien in de technische industrie, maar een breder publiek is natuurlijk van harte welkom. Verwacht verrassende gesprekken die je ideeën en inzichten geven voor je eigen aanpak. Deze eerste aflevering van de SPREX podcast gaat over het hoe, wat en waarom, over de aanleiding en achtergronden.

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij SpotifyApple en Google.


SPREX hoe wat waarom

Beluister deze aflevering:

Saskia de Jong

Saskia de Jong

Zoek je houvast, ideeën en inspiratie voor je business en je marketing?

Ik ben marketeer en media expert in het technisch mkb. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal dat duurzame impact heeft, vormt dagelijks mijn rode draad. Hoe je kennis en visie vertaalt, doelgroepen bereikt met impact en business genereert, is de kern van menig project.

Ik werk vaak voor kennisintensieve organisaties, regelmatig samen met projectpartners en ook internationaal. Ik blog over ondernemen, groeien en marketing en op het consumentenblog woontlekker.nl blog ik over energieneutraal wonen.

In de SPREX-podcast praat ik met experts over impact. Verrassende gesprekken van een half uurtje die je concrete ideeën en inzichten geven om zelf impact te maken.

Wil je sparren? Bel me op (085) 017 1700, mail naar saskia@dejongev.nl of ontmoet me op Linkedin.

LinkedIn profiel Saskia de Jong

Vergelijkbare berichten