Impact StartUp: ontdek in een maand hoe jij het verschil maakt in je markt  

Home » Marketing » Impact StartUp: ontdek in een maand hoe jij het verschil maakt in je markt  
Impact StartUp

“Saskia heeft mij een maand lang uitgedaagd na te denken over mijn impact. Het voelde als een snelkookpan, met een ritme dat mij hielp te focussen.” Aldus Rolia Wiggelinkhuijsen van Stichting Blauwzaam na de Impact Startup. In dit korte door mij ontwikkelde programma ontdek je binnen een maand hoe jij het verschil maakt in je markt, of scherp je aan wat je hebt. Je concretiseert je aanpak met handig werkmateriaal: per onderdeel ontvang je een video met werkblad. Aan het eind heb je een gevuld Impact Canvas.

Je bent als manager of ondernemer succesvol in wat je doet, en je wilt jezelf of je bedrijf meer laten zien. Je kunt de maatschappij een beetje mooier en beter maken. Je marketing en communicatie kan een impuls gebruiken, maar je hebt het zakelijk beredruk. Als dit jouw werkelijkheid is, dan heb je een slimme aanpak nodig, in plaats van harder te gaan werken of (nog erger) langer uit te stellen. De wereld wacht op jouw expertise!

Zo zit de Impact StartUp in elkaar

Met deze individuele cursus kun je op ieder moment starten. Na de eerste impactvideo met het bijbehorende werkblad volgen de andere 9 steeds per 3 dagen. Toegang tot al het materiaal ontvang je dus ongeveer in één maand tijd. Verwacht hiermee per onderdeel een half uur tot een uur bezig te zijn.

Dit zijn de onderwerpen:

  • Wat jou (en je organisatie) uniek maakt
  • Kruip in de huid van de klant
  • Wie kan jou inspireren?
  • De wereld wacht op jouw kennis
  • Ontwikkel je neus voor nieuws
  • Doe het samen met partners
  • Zorg dat je boodschap overtuigt
  • Vertel een verhaal
  • Verras je publiek
  • Wrap up huiswerk

Tot slot concretiseer je je plan op basis van wat je in de Impact Startup-werkbladen noteerde. Hiervoor ontvang je het Impact Canvas.

Aan het eind heb je jouw Impact Canvas gemaakt, klaar voor de uitrol! Zonder enorme studie en grote investeringen.

Dit zeggen deelnemers over de Impact StartUp

“Drie keer in de week bezig zijn is een goed ritme waardoor ik zelf meer heb gedaan en in gang heb gezet dan verwacht. Het effect van de Impact StarUp was dat het ongemerkt de hele dag in mijn hoofd zat. Het groepscontact tijdens de live meeting en de wisselwerking van sparren met elkaar vond ik onbetaalbaar. Het leverde mij een heel goede tip op ons familiebedrijf meer in onze marketing mee te nemen.” – Marina Septer, Ventistone

“Saskia heeft mij een maand lang uitgedaagd na te denken over mijn impact. Het voelde als een snelkookpan, met een ritme dat mij goed paste en hielp te focussen. De video’s en opdrachtvellen waren een goede systematische hulp. Ik associeerde haar al met ‘denk es goed na over je communicatie’. Met mijn deelname aan de Impact Startup kreeg zij dat voor elkaar.” – Rolia Wiggelinkhuijsen, Stichting Blauwzaam

“De Impact StartUp was voor mij een goede trigger om een maand lang kort maar krachtig bezig te zijn met mijn impact en gaf mij een totaalplaatje. De hoge frequentie werkte voor mij heel goed. Het was echt onderdeel van de opstart van mijn dagritueel en daardoor zat het constant in m’n hoofd. Saskia kreeg voor elkaar dat ik er steeds mee bezig was, ook in het weekend en tijdens de hond uitlaten!” – Egbert de Jong, JongZeeuw Architecten

‘t Zit een maand lang in je hoofd!

Het slimme en aantrekkelijke van de Impact StartUp is dat je van mij in een maand tijd een logische opvolging van korte momenten met inspiratie krijgt aangeboden. Met als effect dat je er vrijwel dagelijks even mee bezig bent. Vorige deelnemers zeggen dit ook! Daardoor zit ‘t een maand in je hoofd en wen je aan een nieuwe gewoonte: consequent bezig zijn met aan je impact te werken!

blank

Extra: live slotbijeenkomst

Per kwartaal kun je meedoen aan een live slotbijeenkomst. Hier doe je nieuwe inzichten en inspiratie op en kun je je Impact Canvas verder concretiseren. En je komt in contact met andere deelnemers! Check wanneer de eerstkomende live slotbijeenkomst is, met lunch!

Impact StartUp bij ETAGO

De Impact StartUp is een programma dat ik zelf heb ontwikkeld en te volgen is via ETAGO, het e-learning programma dat ik eerder oprichtte.

Straks consequent werken aan je impact? Met de Impact StartUp doe je een forse dosis inspiratie op om daar een gewoonte van te maken. Je ontdekt de basis voor een slimme aanpak hoe jij het verschil maakt in je markt. Je kunt kiezen voor deelname aan de Impact StartUp met of zonder live slotbijeenkomst. Met live afsluiting beveel ik je van harte aan, want juist het contact met anderen zal je ongelooflijk veel inspiratie geven!

Vergelijkbare berichten