#9 SPREX podcast Judith de Vries

22 december 2022

Host & Expert

Saskia de Jong

Judith de Vries

Over deze aflevering

We worden overspoeld met informatie. Waarom tóch die nieuwsbrief maken en hoe krijg je er impact mee? Email expert Judith de Vries is te gast in de SPREX podcast.

Invloed met je nieuwsbrief

We worden overspoeld met informatie. Waarom tóch die nieuwsbrief? Daarover vertelt Judith de Vries in deze aflevering van de SPREX podcast. Hoe maak je impact met een nieuwsbrief als je het nog niet of weinig doet en moeite hebt met schrijven? Of niet weet waar het nú weer over moet gaan? Judith de Vries helpt dienstverleners met hun marketing en is door de mailingtools Mailchimp en Mailerlite erkend als email expert. Ze helpt haar klanten daarmee op weg en helpt ze uit de brand als de boel niet loopt. Judith is een vrouw met veel praktische kennis over marketing én met een uitgesproken mening. 

Niet een grote mailinglijst opbouwen, maar een geëngageerde lijst waar mensen op staan die geïnteresseerd zijn. Het hoeven er niet veel te zijn, maar als ze wel de potentie hebben, dan kunnen die mensen op enig moment klant worden.

Het is een verademing om naar Judith te luisteren over email strategie, nieuwsbrieven en andere marketingzaken. Haar woorden zijn eenvoudig maar doeltreffend, en haar aanpak en advies is helder zodat je snel kunt ontdekken wat jij er zelf mee kunt én hoe je dat aanpakt. Een verademing vergeleken met het marketingjargon wat je doorgaans om de oren krijgt geslingerd. Herken je dat? Luisteren dus!

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

impact maken nieuwsbrief

Beluister deze aflevering:

Saskia de Jong

Saskia de Jong

Zoek je houvast, ideeën en inspiratie voor je business en je marketing?

Ik ben marketeer en media expert in het technisch mkb. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal dat duurzame impact heeft, vormt dagelijks mijn rode draad. Hoe je kennis en visie vertaalt, doelgroepen bereikt met impact en business genereert, is de kern van menig project.

Ik werk vaak voor kennisintensieve organisaties, regelmatig samen met projectpartners en ook internationaal. Ik blog over ondernemen, groeien en marketing en op het consumentenblog woontlekker.nl blog ik over energieneutraal wonen.

In de SPREX-podcast praat ik met experts over impact. Verrassende gesprekken van een half uurtje die je concrete ideeën en inzichten geven om zelf impact te maken.

Wil je sparren? Bel me op (085) 017 1700, mail naar saskia@dejongev.nl of ontmoet me op Linkedin.

LinkedIn profiel Saskia de Jong

Vergelijkbare berichten