#18 SPREX podcast met Sabine Funneman

26 april 2023

Host & Expert

Saskia de Jong

Sabine Funneman

Over deze aflevering

Je vertelt jouw juiste verhaal als aankomt bij een ander wat jij bedoelt. Sabine Funneman vertelt in de SPREX podcast hoe je dat voor elkaar krijgt.

Het juiste verhaal

Sabine Funneman is te gast in deze aflevering van de SPREX podcast. Ze helpt mensen met haar bedrijf Het Juiste Verhaal heel goed te worden in hun juiste verhaal te vertellen. Dus iets over te brengen en zorgen dat aankomt bij een ander wat bedoeld wordt en dat het impact heeft. Hoe je dat voor elkaar krijgt staat centraal in deze SPREX-aflevering.

Sabine is altijd op zoek naar hoe het zit in organisaties, hoe dingen lopen en waarom ze veranderen. Ze heeft een diepgewortelde behoefte aan duidelijkheid en helderheid. Want niet begrepen worden, of totaal het tegenovergestelde effect bereiken, daar kunnen we ons allemaal wat bij voorstellen.

Met het juiste verhaal bereik je meer en heb je impact. Vaak is het met veel informatie om te ondernemen en te groeien; je weet het wel, maar pas je het ook toe? Daarom geeft Sabine Funneman aan het eind een paar goede tips waar iedereen wat aan kan hebben.

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

SPREX podcast Sabine Funneman

Beluister deze aflevering:

,
Saskia de Jong

Saskia de Jong

Zoek je houvast, ideeën en inspiratie voor je business en je marketing?

Ik ben marketeer en media expert in het technisch mkb. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal dat duurzame impact heeft, vormt dagelijks mijn rode draad. Hoe je kennis en visie vertaalt, doelgroepen bereikt met impact en business genereert, is de kern van menig project.

Ik werk vaak voor kennisintensieve organisaties, regelmatig samen met projectpartners en ook internationaal. Ik blog over ondernemen, groeien en marketing en op het consumentenblog woontlekker.nl blog ik over energieneutraal wonen.

In de SPREX-podcast praat ik met experts over impact. Verrassende gesprekken van een half uurtje die je concrete ideeën en inzichten geven om zelf impact te maken.

Wil je sparren? Bel me op (085) 017 1700, mail naar saskia@dejongev.nl of ontmoet me op Linkedin.

LinkedIn profiel Saskia de Jong

Vergelijkbare berichten