#5 SPREX podcast met Carl-peter Goossen

25 oktober 2022

Host & Expert

Saskia de Jong

Carl-peter Goossen

Over deze aflevering

Een inhoudelijke stelling op Linkedin geeft groot bereik, vertelt Carl-peter Goossen van Bouwnext in de SPREX podcast. Bijzonder voor een techneut zoals hij!

In deze aflevering van de SPREX podcast praat ik met Carl-peter Goossen, hij is ontwerper, architect en directeur van Bouwnext, een bureau dat integrale ontwerpprocessen in de bouw begeleidt. Een inhoudelijke stelling op Linkedin geeft groot bereik, vertelt hij. Bijzonder voor een techneut zoals hij!

Al zo’n 20 jaar geleden verdiepte Carl-peter Goossen zich in duurzaam bouwen. Hij stak misschien wel tienduizenden uren in kennisontwikkeling en buffelde jarenlang om te komen tot hoe hij vandaag wordt gezien: als een expert op het gebied van verduurzaming in de bouw. We focussen in deze SPREX-aflevering op Linkedin. Hoe lukt het een techneut als hij is, om daar met stellingen op Linkedin zo’n enorm bereik op te bouwen?

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

linkedin stelling bereik

Beluister deze aflevering:

Saskia de Jong

Saskia de Jong

Zoek je houvast, ideeën en inspiratie voor je business en je marketing?

Ik ben marketeer en media expert in het technisch mkb. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal dat duurzame impact heeft, vormt dagelijks mijn rode draad. Hoe je kennis en visie vertaalt, doelgroepen bereikt met impact en business genereert, is de kern van menig project.

Ik werk vaak voor kennisintensieve organisaties, regelmatig samen met projectpartners en ook internationaal. Ik blog over ondernemen, groeien en marketing en op het consumentenblog woontlekker.nl blog ik over energieneutraal wonen.

In de SPREX-podcast praat ik met experts over impact. Verrassende gesprekken van een half uurtje die je concrete ideeën en inzichten geven om zelf impact te maken.

Wil je sparren? Bel me op (085) 017 1700, mail naar saskia@dejongev.nl of ontmoet me op Linkedin.

LinkedIn profiel Saskia de Jong

Vergelijkbare berichten