Maak nu de kickstart voor je contentmarketing 2018 [5 gratis lessen]

Home » Marketing » Maak nu de kickstart voor je contentmarketing 2018 [5 gratis lessen]
Kickstart e-learning contentmarketing [5 gratis lessen

Vandaag is het 5 december; Sinterklaas! Sint deelt uit en ik ook. Vandaag ben ik SinterSas: ik heb een e-learning kado voor je waarmee je verder komt. Vandaag krijg je 5 introductielessen van me, gratis dus. Maak de kickstart voor je contentmarketing 2018, met 5 online lessen kun je direct aan de slag. E-learning in jouw tempo op het moment dat het jou schikt.

Het jaar 2017 was voor mij bijzonder. Dit jaar ben ik gestart met EduJong, het e-learning platform voor marketing, communicatie en PR. Met focus nu op: contentmarketing. En dat is een vliegende start geweest dankzij het vertrouwen van een aantal van mijn klanten en goede relaties. Ik heb al diverse cursisten op weg mogen helpen met contentmarketing en ik ontwikkel mezelf als trainer. Dat allemaal inspireert mij enorm.

5 december: gratis kickstart contentmarketing

Van reacties van cursisten zoals je onderaan dit artikel kunt lezen word ik enorm blij; daar doe ik het dus voor! En daarom ben ik vandaag SinterSas. Je kunt je inschrijven voor 5 introductielessen om kennis te maken met contentmarketing. De e-learning lessen hebben een waarde van 47 euro. Alleen vandaag dus gratis en voor niets, omdat het 5 december is.

Inhoud 5 introductielessen e-learning

Kickstart e-learning contentmarketing [5 gratis lessen

Onderwerpen van de online lessen:

  1. Wat is contentmarketing?
  2. Bedenk hergebruik van content vanaf de start
  3. Bepaal wat je wilt bereiken met contentmarketing
  4. Waarom je content vindbaar moet zijn
  5. Waarom je content moet upgraden en updaten

Iedere les bestaat uit 5 onderdelen:

  • 1 lesvideo (max 10 min)
  • De samenvatting van de videotekst
  • De pdf van de sheets uit de video
  • Link naar 1 artikel om verder te lezen (NL of EN)
  • 1 huiswerkopdracht die je me kunt sturen als je wilt weten wat ik ervan vind

In totaal krijg je 30 minuten videomateriaal dat ik speciaal voor jou heb gemaakt. Je hebt direct toegang tot deze 25-delige e-learning cursus en volgt hem in je eigen tempo op het moment dat het jou schikt. Je krijgt 2 maanden toegang tot het online materiaal.

Bonus: toegang tot mijn VIP-ruimte

Je hebt ook toegang tot mijn VIP-ruimte: het e-learning platform EduJong. Daar staat het lesmateriaal. In het forum kun je vragen, antwoorden en opmerkingen van andere cursisten lezen en er zelf reageren. Het wachtwoord om de video’s te bekijken krijg je separaat toegestuurd.

Waarom is dit belangrijk?

Contentmarketing verovert in snel tempo de wereld. Contentmarketing betekent waardevolle informatie maken die een ander verder helpt. Niet zo veel nieuws onder de zon dus, goeie content maken doen we al jaren. Maar internet geeft je heel veel kansen om je business in sneltreinvaart te versterken. Want dankzij internet bereikt jouw content véél meer mensen dan vroeger. Genoeg redenen dus om serieus werk te maken van structuur en efficiency in contentmarketing.

Ik sta pas aan het begin hoor, dat zeg ik eerlijk, maar vorige week kreeg ik weer een geweldige en spontane reactie, na afloop van de laatste groepscursus. Ik ben er trots op! Dit plaatste Henri op Linkedin:

“Saskia, hartelijk dank voor de intensieve, maar vooral ook leuke cursus contentmarketing. Met behulp van internet en social media zijn we allemaal onze eigen uitgever geworden en blijkt des te meer dat contentmarketing niet alleen voorbehouden is aan marketeers.
Rode draad daarbij is wat je ons telkens hebt voorgehouden: “als jouw content waarde heeft, help je een ander verder”. De komende maanden ga ik verder aan het werk met mijn contentmarketing project waarbij ik volop gebruik zal maken van de opgedane kennis. Ik zal zeker nog regelmatig met je sparren en ik kan iedereen aanraden om je cursus te volgen en gebruik te maken van je expertise!”

Nu inschrijven, direct starten

Wil je in 2018 met contentmarketing aan de slag? Bestel dan vandaag deze 5 lessen en maak nu je kickstart. Alleen tijdens Sinterklaas is deze 25-delige e-learning cursus gratis, daarna kost hij 47 euro!

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Platform technisch mkb: ETAGO

Sinds 2019 bied ik mijn trainingsmateriaal aan op de website ETAGO, het platform voor het technisch mkb waarvan ik de initiatiefnemer ben.

Neem een kijkje op ETAGO!

Vergelijkbare berichten