Home » Marketing cursussen B2B techniek

Ik leer het je graag!

Wie zijn marktpositie wil behouden gaat mee in de stroom van technologische ontwikkelingen en ontwikkelt zijn skills. Voor veel mensen best een opgave. Vind je het lastig grip te krijgen op de vele mogelijkheden om je competenties op peil te houden? Ik deel mijn mijn skills, visie en aanpak regelmatig in cursussen en workshops, zodat jij daar impact mee kunt maken.

Saskia de Jong met boeken

Marketing cursussen B2B techniek

We doen we het samen, of ik leer het je

Contentklas

 • Jaarlijks 9x online
 • Met startworkshop
 • Werkboek bij start
 • Werkblad per les
 • 1op1 sessies Saskia

Cursus Free publicity

 • Strategie + praktijk
 • Werkboek per post
 • 3x video, 2x e-book
 • Persoonlijke Q&A
 • Saskia’s modellen

Impact StartUp

 • 10x videolink
 • 10x werkblad
 • Mails per 3 dagen
 • Met Impact Canvas
 • Snelkookpan!