Marketing lessen Contentklas geven je maandelijks een boost

Home » Marketing » Marketing lessen Contentklas geven je maandelijks een boost
marketing lessen

Ben je een ondernemer of manager die streeft naar meer en betere marketing? Worstel je met de aanpak en regelmaat? Daarvoor heb ik de online Contentklas ontwikkeld. Maandelijkse werkochtenden met marketing lessen waarin je aan je eigen content werkt, samen met een groep gelijkgestemden. Wie meedoet krijgt structuur in marketing geeft zijn content een flinke boost. Leren én produceren tegelijk!

Marketing lessen in de Contentklas

De Contentklas is een jaar lang marketingervaring opdoen waarbij je samen met de groep leert en groeit en je marketing verbetert. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, begeleiding en in alle marketing lessen krijg je in Inspiratietalks de laatste nieuwtjes en tips voor je aanpak. Het format van de klas is ontworpen voor ondernemers en managers zoals jij, die marketing en sales op hun bordje hebben en hier meer uit willen halen. Je werkt in vier 25 minuten-sessies aan je projecten, daarnaast vullen groeps- en inspiratiemomenten de ochtend tussen half 9 en half 12 aan.

Wat maakt de Contentklas zo speciaal?

  • Echte resultaten en enthousiaste deelnemers – Deelnemers van voorgaande jaren zijn zo enthousiast dat sommigen voor de derde keer deelnemen. Ze vinden het gezellig, super informatief en motiverend om aan hun marketing te werken.
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding – De klas is een kleine groep, waardoor er genoeg ruimte is voor ieders persoonlijke vragen en worstelingen.
  • Diverse onderwerpen en praktische aanpak – Of het nu gaat om schrijven, organiseren, plannen, research of design, alles komt aan bod. En je start met het maken van je eigen contentkalender, zodat je meteen weet waar je aan kunt werken.
  • Inspiratie en structuur – Deelnemers vinden het fijn om gefocust aan hun content te kunnen werken en waarderen de structuur en het ritme dat de Contentklas biedt.
  • Flexibiliteit en online gemak – De klas komt maandelijks online bijeen, waardoor je eenvoudig vanuit huis of kantoor kunt deelnemen en alles bij de hand hebt wat nodig is.

Verrijkt met e-learning en praktisch werkmateriaal

Een essentieel onderdeel van de marketing lessen in de Contentklas is de e-learning en de praktische werkmiddelen die aansluiten bij de behandelde onderwerpen. Bij aanvang van de klas kun je een werkboek downloaden om je plannen, acties en voortgang te noteren. Dit werkboek helpt je niet alleen tijdens de lessen, maar dient ook als een waardevolle bron voor reflectie op lange termijn.

Voor elke les is er een werkblad dat specifiek gericht is op het onderwerp van de Inspiratietalk van die dag. Deze werkbladen zijn ontworpen om de leerstof te verdiepen en bieden praktische handvatten die je direct in je dagelijkse werk kunt toepassen.

Bovendien krijg je toegang tot de opnames van alle Inspiratietalks via het e-learning platform. Dit stelt je in staat om de leerstof op je eigen tempo te herhalen en te verdiepen. Het e-learning platform biedt ook toegang tot al het andere werkmateriaal, zodat je altijd en overal toegang hebt tot al wat je nodig hebt om je marketing naar een hoger niveau te tillen.

Ervaringen van deelnemers Contentklas

De ervaringen van deelnemers aan de Contentklas spreken boekdelen. Deelnemers beschrijven de klas als een gezellige en informatieve omgeving die op een aansprekende manier motiveert om aan hun marketing te werken. Anderen benadrukken hoe de klas hen helpt bij het vinden van meer structuur en discipline in hun dagelijkse werkzaamheden, essentieel voor iedere professional.

De impact op contentcreatie is ook een veelgehoord positief punt; sommigen merken op dat ze na slechts een paar lessen al aanzienlijke vooruitgang boekten in hun schrijfwerk. Voor degenen die hun online aanwezigheid en SEO willen verbeteren, biedt de klas praktische tips en technieken om de kwaliteit van hun content aanzienlijk te verhogen. Deelnemers waarderen vooral de gestructureerde aanpak en de mogelijkheid om op de nieuwste manieren aan content te werken, wat hen helpt om vanuit hun eigen kracht en drive te creëren.

Deze reacties weerspiegelen de diversiteit en effectiviteit van de Contentklas, die elk aspect van contentmarketing lijkt te verrijken, van creativiteit en structuur tot discipline en SEO.

Ik ben je coach!

De coach van de Contentklas, dat ben ik! Ik ben een ervaren marketeer en media-expert in de B2B-sector. Sinds 1995 zelfstandig actief steeds met focus op frequente zichtbaarheid met een goed verhaal voor je doelgroepen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het schrijven van diverse soorten teksten en het geven van cursussen en presentaties over marketing, media en communicatie, put ik uit een schat aan ervaring en inzicht voor de Contentklas. Ik geef sinds 2017 les in contentmarketing en free publicity met eigen cursussen.

Marketing lessen een maandelijkse oppepper!

“Het heeft mij de eerste les al een concreet artikel opgeleverd”, zei een deelnemer. Wil jij dat ook ervaren? Doe dan mee! De Contentklas is jouw kans om structuur in je marketing te krijgen en je content een boost te geven. Grijp deze kans om jezelf en je bedrijf of organisatie te laten groeien. Ik gun het je!

De Contentklas start jaarlijks in februari met een workshop contentkalender maken. Je kunt ook gedurende het jaar instappen. Hier lees je meer.

Saskia de Jong

Saskia de Jong

Zoek je houvast, ideeën en inspiratie voor je business en je marketing?

Ik ben marketeer en media expert in het technisch mkb. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal dat duurzame impact heeft, vormt dagelijks mijn rode draad. Hoe je kennis en visie vertaalt, doelgroepen bereikt met impact en business genereert, is de kern van menig project.

Ik werk vaak voor kennisintensieve organisaties, regelmatig samen met projectpartners en ook internationaal. Ik blog over ondernemen, groeien en marketing en op het consumentenblog woontlekker.nl blog ik over energieneutraal wonen.

In de SPREX-podcast praat ik met experts over impact. Verrassende gesprekken van een half uurtje die je concrete ideeën en inzichten geven om zelf impact te maken.

Wil je sparren? Bel me op (085) 017 1700, mail naar saskia@dejongev.nl of ontmoet me op Linkedin.

LinkedIn profiel Saskia de Jong

Vergelijkbare berichten