Alleen als je de allerbeste content maakt, heb je impact. We leven in een tijdperk van informatie overload, de meeste content wordt niet eens gelezen! Hoe word je zichtbaar en bereik je je publiek? Ga met contentmarketing aan de slag en maak van je kennis waardevolle content.

Zoek jij ook naar structuur en efficiency in je zichtbaarheid on- en offline? Schrijf je dan in voor de masterclass Contentmarketing die ik op dinsdagmiddag 29 augustus geef in Geldermalsen. Met inspiratie garantie!

‘Jij kunt van je kennis waardevolle content maken’. Met die boodschap zat ik begin 2017 aan tafel bij diverse klanten van DeJong&Verder. Zonder uitzondering had ik hun volle aandacht voor mijn training contentmarketing die toen nog alleen in mijn hoofd zat. De tryout is half mei gestart met 13 deelnemers en is bijna afgerond. Deze pilot is de aanloop voor een trainingsprogramma dat ik ontwikkel over contentmarketing.
De masterclass op 29 augustus is mijn stap 2. Jij kunt er gratis aan deelnemen.

Wie? Wat? Waar? Hoe? Contentmarketing?

Vind je het lastig welke kanalen en media je moet kiezen? Weet je niet waar je doelgroep eigenlijk zit? Hoe ontwikkel je een heldere koers? Hoe maak je een tekst die gevonden wordt? Hoe bedenk je goede onderwerpen en hoe belangrijk is beeld? Wat is het bereik van alle inspanningen en hoe monitor je het resultaat? Allemaal zaken waarover ik je graag mijn kijk en visie vertel inclusief praktische tips, tijdens de masterclass Contentmarketing.

Leer mijn aanpak voor jouw contentmarketing

Een jaar geleden heb ik mij afgevraagd hoe ik mijn klanten nog beter kan helpen hun marketing en hun zichtbaarheid naar een hoger level te brengen. Bij vele herkende ik hetzelfde patroon: lastig er structuur en efficiency in aan te brengen en toch grote ambities. Contentmarketing biedt grote kansen, maar hoe verzilver je ze? Ik leer je hoe ik dat doe, ik leer je mijn aanpak, zodat je de basis van contentmarketing onder de knie krijgt.

Sinds begin dit jaar ben ik bezig al mijn kennis, ervaring én mijn visie in een systeem onder te brengen. Het frame staat inmiddels: de Contentroutekaart. De deelnemers aan de pilot training hebben daarmee gewerkt.

Hun eerste reacties zijn positief en dat inspireert mij in hoog tempo door te gaan met de doorontwikkeling van een programma dat al na de zomer begint. Tijdens de masterclass licht ik de stappen in de Contentroutekaart toe en behandel ik de belangrijkste takeaways. In een sprint tussen 15 en 17 uur doorloop ik de gehele aanpak die je gegarandeerd inspiratie geeft om de volgende dag al mee aan de slag te gaan.

Wil jij ook structuur en efficiency in je zichtbaarheid on- en offline? Zoek je inspiratie om dat op een slimme manier aan te pakken? Ik nodig je van harte uit om je in te schrijven voor mijn masterclass ‘Maak van je kennis waardevolle content’.

Doe jij in 2017 mee?

Omdat 2017 voor mij het ontwikkeljaar is kun je je – alleen tijdens de masterclass – tegen gereduceerd tarief inschrijven voor de trainingen en workshops die ik dit jaar geef.
Aan de masterclass zelf neem je kosteloos deel!

>> Meld je aan en reserveer je stoel!

 

handtekening Saskia de Jong

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *