Waarschijnlijk weet je best dat in de media komen kansrijk voor je kan zijn. Maar het komt er op de een of andere manier niet van het structureel op de agenda te zetten en blijft bij incidentele acties. Wil je er in 2021 mee aan de slag? Doe dan mee met de gratis online masterclass die ik geef over de waarde en kansen van free publicity voor je zichtbaarheid in de markt. Je doet kennis en inzicht op hoe je van een nieuwswaardig topic onweerstaanbaar nieuws maakt en krijgt tips hoe je een journalist interesseert voor jouw nieuws en ideeën.

Free publicity is de goedkoopste manier om op de radar te komen van je doelgroep. Op een onafhankelijke plek: de redactionele kolommen. Zo kun jij een gewaardeerde nieuwsbron worden.

Waarschijnlijk weet je best dat in de media komen kansrijk voor je kan zijn. Maar het komt er op de een of andere manier niet van het structureel op de agenda te zetten en blijft bij incidentele acties. Je denkt dat wat je doet weinig of geen nieuwswaarde heeft, je hebt schroom om contact met de media op te nemen. En je weet niet welke media openstaan voor jouw informatie.

Deze bezwaren zijn begrijpelijk, maar niet onoverkomelijk. Integendeel zelfs!

Online masterclass free publicity

Wil je er in 2022 echt mee aan de slag? Doe dan mee met de online masterclass op 10 maart 2022 van 11:00 tot 12:00 uur.

  • We gaan het hebben over de waarde en kansen van free publicity voor je zichtbaarheid in de markt.
  • Over het versturen van persberichten naar de media die jouw doelgroepen lezen.
  • Ik geef je tips hoe je een journalist interesseert voor jouw nieuws en ideeën.
  • Je doet kennis en inzicht op naar welke soort informatie de media op zoek zijn.

In 3 kwartier doe je praktische kennis op en raak je geïnspireerd, dat weet ik zeker!

Je bekendheid en zichtbaarheid groeit als je in de media komt. En het mooie is: de media wachten op jouw nieuws en ideeën, iedere dag opnieuw. Als je je free publicity structureert en er pro-actief mee omgaat krijg je gratis bereik in de media en vinden klanten je.

Structuur geeft gratis media-aandacht

Deze aanpak structureert je free publicity en levert je gratis media-aandacht op.
Gegarandeerd durf ik te zeggen. Want ook in jouw sector zijn er tientallen media die dagelijks betrouwbare informatie zoeken.

online masterclass op 10 maart 2022 van 11:00 tot 12:00 uur

De kracht van de media maakt het onverminderd relevant om je nieuws te verspreiden en een relatie met redacties en journalisten op te bouwen. Wie zichtbaar is wordt gevraagd en vergroot zijn invloed. Daarom: agendeer gratis publiciteit en schakel hulp in als je maximaal effect wilt. Op jouw nieuws wordt gewacht!

Leuk als je meedoet op 10 maart. Je meld je aan via deze pagina op ETAGO.

Ik inspireer je graag met mijn kennis en ervaring.

Na je aanmelding ontvang je direct de bevestiging. De deelnamelink stuur ik je op de ochtend van de masterclass.

PS: Ik ben al een paar decennia actief ben met het organiseren van free publicity voor klanten in de technische b2b. Meer over mijn aanpak lees je hier, of check mijn blogs over publiciteit.