Kennis is
de rode draad
in mijn loopbaan

Ik doe in kennis

Kennis is de rode draad in mijn loopbaan, ik ‘doe’ erin. Kennis vertalen in informatie die overtuigt en mensen bindt. En niet te vergeten: die verkoopt. Met behulp van een goed verhaal, een verrassend idee en menselijke aandacht. Dat stond centraal toen ik startte met werken en heeft nog niets aan relevantie verloren.

Mijn flexibiliteit geeft zekerheid

Zo lang ik werk ben ik betrokken bij marketing en communicatie over bouwen en wonen. Ik werkte bij een paar grote bouwbedrijven als hoofd PR. In 1995 begon ik zelfstandig als DeJong&Verder. Mijn bureau groeide organisch door grote communicatiecampagnes voor de overheid. Toen dat werk afnam ging ik solo verder.

Er werken gemiddeld 3-5 personen op projectbasis met mij mee, voor kleinere en grotere opdrachten. Deze werkwijze geeft mij veel flexibiliteit en mijn klanten zekerheid.

Praktische strateeg met creatief brein

Door permanent te investeren in mijn eigen ontwikkeling als marketeer en ondernemer blijf ik bij en scherp.

Mijn bureau heet nog steeds DeJong&Verder, maar omdat mijn werk internationaler is geworden presenteer ik mij als DeJong media&marketing. Want DeJong&Further legt heel gek uit!

In 3 decennia heb ik mij ontwikkeld tot een praktische strateeg met creatief brein en een treffende pen. Klanten schakelen mij – en mijn team – in voor divers marketing- en mediawerk, meestal in de technische wereld.

Mijn kennis delen, daar hou ik van

Ik blog over media en marketing. Op deze website, op ETAGO.nl en bij gelegenheid op andere sites, zoals Frankwatching en B2Bmarketeers. Mijn kennis deel ik ook in werkbladen, tools, ebooks en cursussen. Regelmatig sta ik op het podium om kennis te delen tijdens presentaties en workshops.

ETAGO platform voor het technisch mkb

Begin 2019 ben ik een nieuw avontuur aangegaan: ik ben gestart met ETAGO.

ETAGO brengt praktische kennis, events en e-learning over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Afkomstig van mijzelf en andere experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. Met focus op het technische mkb.

Wie deelneemt kan uit een schat aan kennis en expertise putten. Er zijn workshops en netwerkbijeenkomsten. Daar leg je contacten met mensen die begrijpen wat jou bezighoudt.

Je blijven ontwikkelen is de sleutel tot langdurig persoonlijk en zakelijk succes. Met ETAGO groei je sneller en doelgerichter door de inspiratie en plezierige impuls van een netwerk van gelijkgestemden.

Ik werk vaak voor kennisintensieve organisaties. Hoe je kennis en visie vertaalt is uitgangspunt van menig project.

Frequente zichtbaarheid, on- en offline, vormt dagelijks de rode draad in mijn projecten.

Voor energiezuinig bouwen loop ik warm

Ik werk voor bedrijven en organisaties met een technische scope en een hart voor duurzaamheid. Enkele jaren terug werd ik gevraagd om de passiefhuisbouw in Europa onder de aandacht te brengen via het EU-project PassREg. Voor ik het wist zat ik er midden in en pakte het mij!

Inmiddels is energiezuinig bouwen en ondernemen de rode draad in veel van mijn projecten. Tot voorjaar 2020 stuurde ik de communicatie in Europa aan voor het EU-project AZEB: affordable zero energy buildings. Inmiddels  heb ik al weer een nieuw project aan mijn portfolio toegevoegd: stichting WoonlastenNeutraal Renoveren, oftwel: WNR. Een initiatief van leden van DNA in de Bouw, dat ik meehelp te bouwen en positioneren.

De interesse voor duurzaamheid is ook de reden waarom ik begin 2015 het consumentenblog www.woontlekker.nl ben gestart. Daar lezen consumenten over hoe je een energiezuinig huis realiseert en wat dat oplevert. Per zomer 2020 heb ik dit blog overgedragen aan WNR, inclusief mailinglijst, nieuwsbriefaccount en Facebook-pagina. Ik heb er in 5 jaar tijd 125 blogs op gepubliceerd, die er nog steeds te vinden zijn. Met WNR als nieuwe eigenaar kan Woontlekker zich verder ontwikkelen als inspiratieplatform voor duurzame bouw en renovatie.

Zie je aanknopingspunten om samen te werken?

Plan een gratis telefonisch consult in via (085) 017 1700 of mail me!