TESTIMONIALS

Dit zeggen ze over me

Carl-peter Goossen

“Saskia weet veel over energiezuinig bouwen en wonen. Dat maakt haar een zeer geschikte communicatiepartner voor organisaties die innoveren in de bouw en kennis willen delen. Ik heb dagelijks profijt van haar expertise en inzet.”

Carl-peter Goossen
Henk Jacobs

“Saskia heeft een groot relevant netwerk, is uitstekend op de hoogte van de actualiteiten in de markt en heeft een hands-on mentaliteit.”

Henk Jacobs
Erik de Ruijter

“Saskia de Jong ken ik al sinds 1990 als gedegen communicatie professional. Zich snel inwerkend, schrijft ze over inhoudelijke onderwerpen in soepele en begrijpelijke stijl.”

Erik de Ruijter
Wim Weijmans

“Ik heb Saskia leren kennen als een partner die altijd met nieuwe ideeen komt om op een net even andere manier met doelgroepen te communiceren. Ze is in staat een visie op nieuwe media te koppelen aan de praktijk van alledag.”

Wim Weijmans
Peter Reijers

“Saskia is een waar organisatietalent. Op basis van haar uitmuntende voorbereiding loopt alles op rolletjes. Als er geïmproviseerd moet worden doet ze dat rimpelloos, relaxed en succesvol. Een professioneel talent en een prettig mens om zaken mee te doen.”

Peter Reijers
Maarten van Orden

“Saskia communiceert haar adviezen open en direct en dat is precies wat wij van een consultant verwachten.”

Maarten van Orden

Wil je het verschil maken online en offline?