Nieuw blog over energiezuinig wonen: Woontlekker

Home » Ondernemen » Nieuw blog over energiezuinig wonen: Woontlekker
blog energiezuinig wonen

Op 1 januari 2015 ben ik gestart met een blog over energiezuinig wonen: Woontlekker. Met dit blog wil ik woningeigenaren nieuwsgierig maken naar hoe je een energiezuinig huis realiseert en wat dat oplevert. Én met goede nformatie op weg helpen.

Waarom en hoezo Woontlekker?

Zo lang ik werk ben ik betrokken bij communicatie over bouwen en wonen. Rond 2010 kwam ik in aanraking met energieneutraal bouwen, dat pakte mij. In Nederland, maar ook in Europa zijn er grote ambities over energiezuinigheid. Minder energiegebruik maakt ons minder afhankelijk van energie en is beter voor het klimaat.

Nieuwsgierig maken

Op zoek naar betrouwbare informatie over energiezuinig wonen en het verduurzamen van je woning? Woontlekker wil bewoners nieuwsgierig maken naar hoe je comfortabel woont, met een aangenaam binnenklimaat en minimaal energieverbruik. En een informatieve bijdrage leveren aan de opmars van energieneutraal (ver)bouwen en wonen. Woontlekker helpt om door de overvloed aan informatie te navigeren en helderheid te bieden. Of je nu je huis energiezuiniger wilt maken, op zoek bent naar subsidies, of gewoon inspiratie nodig hebt.

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, kan het overweldigend zijn om de juiste keuzes te maken. Daarom schrijft Woontlekker over verschillende aspecten van duurzaam wonen, zonder commerciële bijbedoelingen. Onze artikelen zijn onafhankelijk, toegankelijk, vol praktische voorbeelden en belichten alle kanten van het verhaal. Van het kiezen van de juiste materialen en producten tot het vinden van betrouwbare aannemers. En hoewel we geen specifiek advies geven of producten verkopen, brengt de informatie kijkers en lezers op weg naar een duurzamere levensstijl. Op Woontlekker vind je een uiteenlopende blogs over energiezuinig wonen, zoals over isolatie, energiebesparing, subsidies en ook persoonlijke verhalen van mensen die hun huis hebben verduurzaamd.

blank

Met mijn kinderen op een consumentenbeurs op onze eigen stand! Alle dagen praten, praten en nog eens praten. Uitleggen, toelichten, doorverwijzen, want wij weten best veel, maar zeker niet alles én zijn geen vakinhoudelijk expert!

“Ben jij nou Saskia! Ik lees alles op Woonlekker!” Hartverwarmende reacties kregen we…. daar doen we het voor!

>> Naar Woontlekker blog over energiezuinig wonen

Saskia de Jong

Saskia de Jong

Zoek je houvast, ideeën en inspiratie voor je business en je marketing?

Ik ben marketeer en media expert in het technisch mkb. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal dat duurzame impact heeft, vormt dagelijks mijn rode draad. Hoe je kennis en visie vertaalt, doelgroepen bereikt met impact en business genereert, is de kern van menig project.

Ik werk vaak voor kennisintensieve organisaties, regelmatig samen met projectpartners en ook internationaal. Ik blog over ondernemen, groeien en marketing en op het consumentenblog woontlekker.nl blog ik over energieneutraal wonen.

In de SPREX-podcast praat ik met experts over impact. Verrassende gesprekken van een half uurtje die je concrete ideeën en inzichten geven om zelf impact te maken.

Wil je sparren? Bel me op (085) 017 1700, mail naar saskia@dejongev.nl of ontmoet me op Linkedin.

LinkedIn profiel Saskia de Jong

Vergelijkbare berichten