Nieuw blog over energiezuinig wonen: Woontlekker

Home » Ondernemen » Nieuw blog over energiezuinig wonen: Woontlekker
blog energiezuinig wonen

Op 1 januari 2015 ben ik gestart met een blog over energieneutraal wonen: Woontlekker. Met dit blog wil ik woningeigenaren nieuwsgierig maken naar hoe je een energiezuinig huis realiseert en wat dat oplevert. 

Waarom en hoezo Woontlekker?

Zo lang ik werk ben ik betrokken bij communicatie over bouwen en wonen. Rond 2010 kwam ik in aanraking met energieneutraal bouwen, dat pakte mij. In Nederland, maar ook in Europa zijn er grote ambities over energiezuinigheid. Minder energiegebruik maakt ons minder afhankelijk van energie en is beter voor het klimaat.

Nieuwsgierig maken

Woontlekker wil bewoners nieuwsgierig maken naar hoe je comfortabel woont, met een aangenaam binnenklimaat en minimaal energieverbruik. En een informatieve bijdrage leveren aan de opmars van energieneutraal (ver)bouwen en wonen.

 
Op 1 januari 2015 ben ik gestart met een blog over energieneutraal wonen: Woontlekker. Met dit blog wil ik woningeigenaren nieuwsgierig maken naar hoe je een energiezuinig huis realiseert en wat dat oplevert. 

Waarom en hoezo Woontlekker?

Zo lang ik werk ben ik betrokken bij communicatie over bouwen en wonen. Een paar jaar terug kwam ik in aanraking met energieneutraal bouwen, dat pakte mij. In Nederland, maar ook in Europa zijn er grote ambities over energiezuinigheid. Minder energiegebruik maakt ons minder afhankelijk van energie en is beter voor het klimaat.

Nieuwsgierig maken

Woontlekker wil bewoners nieuwsgierig maken naar hoe je comfortabel woont, met een aangenaam binnenklimaat en minimaal energieverbruik. En een informatieve bijdrage leveren aan de opmars van energieneutraal (ver)bouwen en wonen.

 
 
 

 

Vergelijkbare berichten