Iedere seconde kun je via de media je doelgroepen bereiken. Wil je een stem en gezicht in de media opbouwen, zodat je nog aantrekkelijker wordt voor klanten en je bedrijf groeit? Heb je een groen hart en groen portfolio? Speciaal voor ondernemers en bedrijven die werken aan vergroening heb ik een online programma in de maak dat in 2017 start: mediamarketing. Je leert hoe je op eigen kracht zichtbaar wordt in de media, volgens mijn beproefde technieken.

Klimaatverandering, energietransitie, maatschappelijk bewustzijn en duurzaam ondernemen zijn trending topics. Het zijn onderwerpen waarbij de gemiddelde ondernemer qua marketing hulp nodig heeft. Met mijn kennis en ervaring ondersteun ik je daarbij. Ik help je zichtbaar te worden in de media, on- en offline. Zo zet je een nieuwe stap en bereik je een ander professioneel niveau: mediamarketing.

Voor innovatieve ondernemers die vergroenen

Dit programma zet ik op voor innovatieve ondernemers en bedrijven die willen vergroenen en werken aan een groen imago met dito duurzame inhoud. Die focussen op kennis en visie en daarmee een stem en gezicht in de markt willen hebben. Die ecologische en sociale waarde en aanzien willen creëren.
Via een model met heldere structuur ga ik je leren hoe je dat zelf doet. Je profiteert van mijn meer dan 25 jarige media-ervaring waarin ik heb getest, ontwikkeld en ben meegegroeid met het marketingvak.

Je werkt met je eigen onderwerpen voor je eigen bedrijf

Met een online programma ga ik je leren je mediamarketing zelf te ontwikkelen en structureren. Via filmpjes, webinars, artikelen en opdrachten leer je hoe je een werkbare en succesvolle media-aanpak ontwikkelt. Met nieuws, opiniestukken, achtergrondartikelen, social posts, video’s en hoe en welk beeld je content versterkt. Op basis van je eigen ambities, behoeften, projecten en planningen werk je direct aan je eigen onderwerpen en dus aan je bedrijf.
Tijdens dit programma leer je tevens medialijsten en -contacten op te bouwen en hoe je onderwerpen bij de media pitcht. Je krijgt feedback van mij en van de andere deelnemers. In de loop van 2017 ga ik live.

De eerste twee tools van dit programma kun je al gratis downloaden van mijn site.
Je vindt de contentkalender 2017 hier en de social media kalender hier.

In 2017 meedoen als pilot-deelnemer?

Heb je interesse mee te doen als pilot-deelnemer tegen gereduceerd tarief? Mail me en ik hou je op de hoogte. Ik hoor het ook graag als je suggesties of vragen hebt.
En wil je je laten interviewen over wat je bezighoudt en wat je problemen en behoeften zijn over mediabereik en het organiseren van publiciteit? Ik maak graag een afspraak met je! Want jouw ideeën en ervaringen helpen mij met de opzet van mijn programma.

Saskia_de_Jong           Saskia de Jong

Mail sdejong@dejongev.nl of bel (06) 41 86 66 82. Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *