|

Boek een persdatabase demo

Home » Gratis » Boek een persdatabase demo
boek kijkje persdatabase

Jaren geleden bouwde ik een eigen persdatabase in excel, met accent op vakmedia in bouw en techniek. Die is voor al mijn klanten een uitstekende basis gebleken voor free publicity en houd ik permanent up to date. Daarnaast werk ik met landelijke databases, om toegang te hebben tot alle media in Nederland. Op dit moment gebruik ik voor persberichten en mediapitches de De Perslijst van PR-Dashboard, daarin zijn mijn eigen perslijsten geïntegreerd. Voor free publicity internationaal werk ik met bureaus in België, Duitsland en Engeland. In totaal heb ik overigens in drie decennia al ruim 2.500 persberichten gemaakt en verzonden.

Zelf je perslijst maken een hele klus

Het zelf creëren van een perslijst kan een behoorlijk complexe en tijdrovende opgave zijn, herken je dat? Allereerst vereist het verzamelen van contactgegevens van relevante media en journalisten veel tijd en nauwkeurigheid. Die contacten moet je niet alleen vinden, maar ook regelmatig bijwerken. Ook is kennis van de mediawereld essentieel om te bepalen welke contacten het meest relevant zijn voor specifieke berichten of campagnes. Welke titels zijn leading in jouw markt, welke journalist heeft welk specialisme? Ik neem je het werk en de zorg uit handen!

Meekijken hoe we jouw perslijst maken?

Benieuwd wie en wat er in mijn persdatabase zit en tot welke media ik nog meer toegang heb? Wil je wel eens weten hoe een selectie voor jouw persbericht of mediapitch tot stand komt? Ik laat je graag zien hoe het werkt en welke gegevens zichtbaar zijn. Boek geheel vrijblijvend een persdatabase demo en kijk mee hoe we jouw perslijst maken. Ik laat je graag zien hoe je met jouw nieuws in de redactionele kolommen komt.

Ja, ik wil een digitale tour door de persdatabase

Na je aanvraag neem ik contact met je op voor het plannen van een online meeting van ca 30 min. Je ontvangt daarna een deelnamelink per mail.

Deze afspraak is kosteloos en verplicht je tot niets!

Wil jij ook in de pers met je nieuws en projecten?

Aan de slag met je free publicity, wil jij dat ook? Ik maakte een pagina met 18 uitgangspunten voor je free publicity. Staan veel kennis en inspiratie in die je op weg helpen.

Saskia de Jong

Saskia de Jong

Zoek je houvast, ideeën en inspiratie voor je business en je marketing?

Ik ben marketeer en media expert in het technisch mkb. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal dat duurzame impact heeft, vormt dagelijks mijn rode draad. Hoe je kennis en visie vertaalt, doelgroepen bereikt met impact en business genereert, is de kern van menig project.

Ik werk vaak voor kennisintensieve organisaties, regelmatig samen met projectpartners en ook internationaal. Ik blog over ondernemen, groeien en marketing en op het consumentenblog woontlekker.nl blog ik over energieneutraal wonen.

In de SPREX-podcast praat ik met experts over impact. Verrassende gesprekken van een half uurtje die je concrete ideeën en inzichten geven om zelf impact te maken.

Wil je sparren? Bel me op (085) 017 1700, mail naar saskia@dejongev.nl of ontmoet me op Linkedin.

LinkedIn profiel Saskia de Jong

Vergelijkbare berichten