www.dejongev.nl is een website van DeJong&Verder bv.

Verwerkte persoonsgegevens

DeJong&Verder kan persoonsgegevens van je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van DeJong&Verder, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan DeJong&Verder verstrekt. DeJong&Verder kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres

Waarom DeJong&Verder gegevens nodig heeft

DeJong&Verder gebruikt je gegevens voor eigen commerciële doeleinden en informeert je via digitale berichtgeving over algemeen marketingnieuws, actualiteiten en eigen projecten.
DeJong&Verder bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor deze zijn verzameld of worden gebruikt.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van DeJong&Verder worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. DeJong&Verder gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

DeJong&Verder maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief Adwords-advertenties van DeJong&Verder bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan DeJong&Verder te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. DeJong&Verder heeft hier geen invloed op.

DeJong&Verder heeft Google geen toestemming gegeven om via DeJong&Verder verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Cookies

Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies om het online gebruiksgemak te vergroten en om na te gaan hoe bezoekers de website gebruiken. Zo kunnen wij op basis daarvan de kwaliteit van onze diensten verbeteren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@dejongev.nl. DeJong&Verder zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Klacht indienen

Indien je er met DeJong&Verder niet uitkomt kun je hierover een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl vind je daarvoor de benodigde informatie.

Beveiligen

DeJong&Verder neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van DeJong&Verder maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door DeJong&Verder verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met DeJong&Verder op via info@dejongev.nl.

Contactinformatie DeJong&Verder

Postadres: Burg. Stolklaan 39, 4002 WH Tiel
Vestigingsadres: Postbus 310, 4000 AH Tiel
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel Tiel: 11029605
Telefoon: (0344) 65 25 20
E-mailadres: info@dejongev.nl

Hier kun je de algemene voorwaarden downloaden.