Haal het beste uit jezelf

Een project uit eigen keuken! ETAGO is een initiatief van DeJong&Verder, oprichter is Saskia de Jong.

ETAGO, het platform voor het technisch mkb met kennis en inspiratie over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Gedeeld door experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen. ETAGO verzamelt, verklaart en verbindt. Online en tijdens een regelmatige kop koffie met een fijn netwerk. Er zijn workshops, cursussen en netwerkbijeenkomsten. Daar legt men contacten met mensen die begrijpen wat de ander bezighoudt.

ETAGOIn het technisch mkb zit zóveel kennis. Hoe beter dat ontsloten en zichtbaar wordt, des te succesvoller mensen en organisaties zullen zijn en kunnen samenwerken. Bovendien: je ontwikkelt je sneller in een netwerk van gelijkgestemden.

Het zijn aanleidingen waarom Saskia de Jong ETAGO oprichtte. Veel mensen worstelen met hoe je vandaag de dag je marktpositie ontwikkelt, omdat ze geen grip hebben op alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Ook de maatschappij, zakendoen, je werk, veranderen.

Omring je met mensen en inspiratie die je energie geven en waar je wat van opsteekt, dan haal je het beste uit jezelf. Je blijven ontwikkelen is de sleutel tot langdurig persoonlijk en zakelijk succes. ETAGO is er voor de ondernemer, manager en ondersteunende professional in het technisch mkb, die wil groeien in zijn/haar vak en functie.

Onderzoek en opstart

In 2018 voerde Saskia 55 interviews uit, waarin ze de haalbaarheid van het platform onderzocht. Ze verkende met een aantal geïnteresseerde experts de mogelijkheden en bouwde de website samen met 1 van de experts: Suzan Groeneveld.

Begin januari ging www.etago.nl live met blogs, events en downloads. In het design en de uitstraling heeft ze ook een groot aandeel.

ETAGO

Bekijk de lijst met opdrachtgevers sinds 1995