Home » Samen doen

Zet in op je expertstatus in de markt

Wil je impact maken, de beste contentmarketing, met free publicity in de pers? We doen het samen of ik leer het je! Hoe meer je bekend staat als expert, des te beter en makkelijker dat lukt. Als je bouwt aan je expertstatus, werk je aan je merk, versterkt je identiteit en vormt zich je verhaal. En je verbindt met je relaties, bouwt een dialoog op en krijgt een stem en gezicht in de markt. Aarzel niet, het werkt echt!

Informatie met betekenis helpt je publiek

Er verandert veel en het gaat sneller dan ooit tevoren; klantgedrag, technologie, wildgroei aan marketingkanalen, de veelheid aan contacten en interacties. Geld verdienen is belangrijk, jij wilt vooruit, impact maken. Maatschappelijke waarde creëren telt ook, als maatschappij willen we overleven in een leefbare wereld. 

Wil je een vooraanstaande plek, zoek je aandacht? Onderscheid je dan van wat anderen doen en bouw de beste positie op in het brein van je doelgroep. Informatie die betekenis heeft helpt hen. En met maatschappelijke waarde een plus. Contentmarketing kan de motor worden, of pak het podium via de pers.

Zichtbaar en vindbaar worden?

Wil je autoriteit en voorsprong met je kennis opbouwen? Wil je leads genereren, verhalen vertellen die je  producten, diensten, projecten verdieping geven? Een dialoog met klanten opbouwen? Dan is het aantrekkelijk met contentmarketing te starten.

Wil je zichtbaar zijn in de media, heb je regelmatig nieuws of kun en wil je het bedenken? Heb je een visie waarin journalisten interesse hebben, zoek je de spotlights? Dan kan je free publicity een succes worden.

Samen doen of zal ik het je leren?

Kennis hebben en kunnen toepassen is fijn. En met mijn jarenlange ervaring hebben klanten veel aan me, omdat ik de context benoem en patronen zie. Wil je verder met mij? Dan kun je twee kanten uit: we doen het samen of ik leer het je. Kijk eerst eens op de pagina’s achter de link onderaan deze pagina. En bepaal dan of je samen met mij wilt werken of individueel aan de slag wilt. Ik draag graag mijn skills, kijk en aanpak over, zodat jouw expertstatus groeit en je business ook!

blank

Zullen we starten?

Wil je een basisplan maken waar je snel eerste resultaten mee boekt? Ik heb 3 programma’s: voor meer impact, voor de beste contentmarketing en om in de pers te komen.

In 3 maanden bouw je snel en eenvoudig structuur met eerste concrete resultaten en ervaar je onze samenwerking. Geen behoefte hieraan, of andere plannen? Kan ook, laat ’t weten!