Samen naar het volgende niveau met kennisplatform ETAGO

Home » Ondernemen » Samen naar het volgende niveau met kennisplatform ETAGO
etago

Van 2018 tot 2024 heb ik gewerkt in het kennisplatform ETAGO. Al vele jaren ben ik actief als zelfstandig marketeer en mediamaker voor diverse opdrachtgevers in de bouw, energiesector, installatietechniek en metaal. Met ETAGO wilde ik bruggen bouwen, als antwoord op de snelheid der dingen en de hoge eisen die de moderne tijd aan ons stelt. Met als motto ‘Samen naar het volgende niveau’.

In deze periode heb ik cursussen en workshops ontwikkeld, alleen en samen met anderen. Al enkele jaren op rij draait de Contentklas, ik ontwikkelde de Impact Startup en de cursus Free publicity en bied deze nog steeds aan.

Ik gaf ook diverse workshops, soms binnen bedrijven en organisaties. De cursus Verdienen met Verduurzamen in de bouw gaf ik 2 keer met Carl-peter Goossen van Bouwnext.

Ik blijf opleidingen aanbieden!

Zelf heb ik me mede dankzij ETAGO als docent en coach op het gebied van marketing en communicatie verder kunnen ontwikkelen. Ik vind het super om anderen te inspireren en verder te helpen met mijn kennis en ervaring over ondernemen, groeien en marketing. Omdat het platform mij persoonlijk te weinig meerwaarde gaf ben ik er na 6 leerzame jaren mee gestopt. De cursussen en programma’s die ik heb ontwikkeld gaan niet verloren. Die blijf ik aanbieden, via de website waar je nu bent.

etago
ETAGO

ETAGO: platform met experts

De snelheid van de technologische ontwikkelingen is nog nooit zo hoog geweest! Wie zijn marktpositie wil behouden, moet meegaan in die stroom. Veel mensen worstelen daar mee. Het blijkt lastig grip te krijgen op de vele mogelijkheden om je competenties op peil te houden, merk ik om me heen. Met ETAGO wilde ik hierop een antwoord bieden. Aan het platform waren geregeld experts verbonden die op specifieke thema’s de benodigde kennis konden overdragen. Maar dat niet alleen. Insteek was een een groeiend netwerk te bouwen waar de uitwisseling van kennis en ervaring voorop stond.

ETAGO was een platform waar professionals uit het technisch mkb samen op een hoger niveau komen. Als je onder gelijkgestemden bent, ontwikkel je je sneller, het voelt sneller vertrouwd. Dat ervaar ik keer op keer bij de presentaties en workshops die ik geef. We deden veel online en er was op de website een boel te vinden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. ETAGO organiseerde in de beginjaren ook netwerkbijeenkomsten in het land. Er gaat niets boven elkaar persoonlijk ontmoeten en in de ogen kunnen kijken en te horen wat er bij de ander speelt.

blank

ETAGO was inspirerend en leerzaam

Doel van ETAGO was nadrukkelijk om andere experts zich te laten presenteren met opleidingen, maar dat bleek moeilijker dan gedacht. Online marketeer Suzan Groeneveld was mijn naaste collega van het eerste tot en met het laatste uur. Net zoals ik was zij er super enthousiast én gemotiveerd voor. Zonder haar had ik ETAGO niet zo professioneel kunnen opzetten!
Toen we net wat steviger in het zadel zaten, brak de pandemie uit en kon er niets meer buiten de deur georganiseerd worden. We stapten toen over op online meetings. Ik heb veel geleerd door ETAGO en kijk terug op een meer dan inspirerend initiatief in mijn carrière!

Saskia de Jong

Saskia de Jong

Zoek je houvast, ideeën en inspiratie voor je business en je marketing?

Ik ben marketeer en media expert in het technisch mkb. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal dat duurzame impact heeft, vormt dagelijks mijn rode draad. Hoe je kennis en visie vertaalt, doelgroepen bereikt met impact en business genereert, is de kern van menig project.

Ik werk vaak voor kennisintensieve organisaties, regelmatig samen met projectpartners en ook internationaal. Ik blog over ondernemen, groeien en marketing en op het consumentenblog woontlekker.nl blog ik over energieneutraal wonen.

In de SPREX-podcast praat ik met experts over impact. Verrassende gesprekken van een half uurtje die je concrete ideeën en inzichten geven om zelf impact te maken.

Wil je sparren? Bel me op (085) 017 1700, mail naar saskia@dejongev.nl of ontmoet me op Linkedin.

LinkedIn profiel Saskia de Jong

Vergelijkbare berichten