Home » Saskia de Jong » Klantreviews

Wat ze over me zeggen….

Ik ben niet verlegen, maar van mooie klantreviews ga ik wel een beetje blozen.

Strategie en projectuitvoering

Wat was het fijn om Saskia aan mijn zijde te hebben bij het managen van het complexe EU-project AZEB. Mede dankzij haar visie over marketing en communicatie in combinatie met haar daadkracht, is dit vierjarige project met acht EU-partners succesvol afgerond. Ze is ook nog eens één van de meest betrouwbare collega’s waarmee ik ooit samenwerkte.
Joyce van den Hoek Ostende
Projectleider AZEB
We zochten iemand die de marketing en communicatie kon oppakken én een netwerk in de bouw heeft. Dat kon ze en dat had ze! Saskia’s manier van werken sprak me zeer aan. Ze is daadkrachtig, bruist van de energie en komt altijd haar afspraken na. Ze werkt gestructureerd, is resultaatgericht en kijkt over de grenzen van haar vakgebied heen. In mijn ogen maakte ze zich onmisbaar bij BRIS.
Helmut Faust
vm. Salesmanager BRIS
Mooie idealen zijn goed, maar worden geen werkelijkheid zonder de schouders eronder te zetten. Die combinatie waardeer ik heel erg in Saskia. Ik leerde haar beter kennen als een gedreven, enthousiaste, maar ook kritische persoonlijkheid, tijdens de projectontwikkeling van onze ecowijk. Voor het project en de deelnemers was ze een belangrijke pijler.
Peter Brouwer
Architect ecowijk De Kiem Arnhem

Free publicity

Onze stoere initiatieven voor een kanteling in bouwend Nederland lukken dankzij Saskia die de schouders eronder zet. Met haar persberichten opende ze ontelbare deuren voor ons. En zij leerde mij onze boodschap aanstekelijk over te brengen. Mensen met lef en goede ideeën zoals Saskia hebben we hard nodig!
Clarence Rose
Kennisinstituut KERN
Wanneer onze redactie mail ontvangt van Saskia dan weten wij dat er over is nagedacht. Dat het inhoudelijk gedreven is. En met zorg, pit en passie is gemaakt, dat er aanknopingspunten in zitten voor onze doelgroep. Het wemelt tegenwoordig van de PR-doorgeefluiken die nauwelijks toegevoegde waarde leveren. Niets van dat bij Saskia.
Eddy Buiting
Eisma Bouwmedia
Al ruim 10 jaar verzorgt Saskia onze persberichten. De teller staat inmiddels boven de 100 en voorlopig stopt dat nog niet. Wij ervaren het als een uitstekende manier om in de pers te komen mede dankzij onze prettige samenwerking. En waar dat goed loopt, moet je niets veranderen. We hopen nog jaren samen zo door te gaan!
Merlin Hafkamp
Wienerberger

Contentmarketing

Saskia weet veel over verduurzamen in de bouw. Ik heb dagelijks profijt van haar expertise en inzet. Zo lukte het haar in no-time om onze nieuwe website vlot te trekken met korte pakkende teksten die de spijker op zijn kop slaan. Wij liepen vast in lange alinea’s en kregen de essentie maar moeilijk scherp.
Carl-peter Goossen
Bouwnext
Wkb, Bbl, Bouwbesluit, Omgevingswet. Moeiteloos duikt Saskia de diepte in om ons aanbod te verbinden aan de nieuwe wet- en regelgeving waar onze klanten mee moeten werken. Ze zette bij BRIS een goede structuur voor onze communicatie op, waar wij dagelijks plezier van hebben en op verder bouwen. 
Neal Westra
BRIS
Geluidsoverlast, tocht en kou in huurwoningen zijn eenvoudig te verhelpen als je beschikt over de juiste materialen en kennis. Saskia overtuigde ons er een whitepaper over te maken, deed alle research en de redactie. Ze schrijft ook nog eens fijne blogs over technische onderwerpen waar ik meestal weinig aan verander. Super!
Simone Thur
Bostik Benelux

Evenementen

Saskia is een waar organisatietalent. Op basis van haar uitmuntende voorbereiding loopt alles op rolletjes. Als er geïmproviseerd moet worden doet ze dat rimpelloos, relaxed en succesvol. Een professioneel talent en een prettig mens om zaken mee te doen.
Peter Reijers
De Bouwer & Partners
Al onze grote congressen, evenementen en buitenlandse trips organiseert Saskia voor ons. Al jarenlang en met veel enthousiasme en professionaliteit. We kunnen niet zonder haar inzet, ideeën en inspiratie. Ze draagt in grote mate bij aan de positionering van onze vereniging.
Bestuur
vereniging DNA in de bouw
Stap gewoon in de bus, alles komt goed. Met Saskia als reisleider bezoek je de interessantse expo’s, kom je in de leukste restaurants, en sluiten alle activiteiten iedere dag opnieuw naadloos op elkaar aan. 100% garantie op een interessante reis, uitstekend georganiseerd.
Departementsbestuur
vm. Lighthouseclub Betuwe

Deelnemers Contentklas

De manier om je content uit te breiden en te verbeteren. Uitgebreide info en les materiaal beschikbaar. Goede onderlinge sessies met de groep. Een echte aanrader voor wie wil groeien met zijn SEO ranking
Chris Niemeijer
Nilan
De Contentklas geeft rust en overzicht. De diversiteit in de groep brengt inzichten vanuit diverse invalshoeken. De werkboeken geven ook voor de toekomst een fijne leidraad om doelgroepen beter uit te diepen en daarvoor de juiste content uit te werken.
Wilke Pijnacker
Omnicol
Je weet veel van je vak, je zou dat graag wereldkundig willen maken om meer klanten te werven en toch komt het er niet van? Dan is de Contentklas je kans. Het heeft mij op de eerste ‘lesdag’ al een concreet artikel opgeleverd.
Walter van Steenis
Stichting WNR

Deelnemers Impact StartUp

Saskia heeft mij een maand lang uitgedaagd na te denken over mijn impact. Het voelde als een snelkookpan, met een ritme dat mij goed paste en hielp te focussen. De video’s en opdrachtvellen waren een goede systematische hulp. Ik associeerde haar al met ‘denk es goed na over je communicatie’. Met mijn deelname aan de Impact Startup kreeg zij dat voor elkaar.
Rolia Wiggelinkhuijsen
Stichting Blauwzaam
De Impact StartUp was voor mij een goede trigger om een maand lang kort maar krachtig bezig te zijn met mijn impact en gaf mij een totaalplaatje. De hoge frequentie werkte voor mij heel goed. Het was echt onderdeel van de opstart van mijn dagritueel en daardoor zat het constant in m’n hoofd. Saskia kreeg voor elkaar dat ik er steeds mee bezig was, ook in het weekend en tijdens de hond uitlaten!
Egbert de Jong
JongZeeuw Architecten
Drie keer in de week bezig zijn is een goed ritme waardoor ik zelf meer heb gedaan en in gang heb gezet dan verwacht. Het effect van de Impact StarUp was dat het ongemerkt de hele dag in mijn hoofd zat. Het groepscontact tijdens de live meeting en de wisselwerking van sparren met elkaar vond ik onbetaalbaar. Het leverde mij een heel goede tip op ons familiebedrijf meer in onze marketing mee te nemen.
Marina Janssen van Doorn
Ventistone

Partners Saskia de Jong

Ongelooflijk veel werkplezier houdt Saskia al decennia in beweging. Ik bewonder haar omdat ze steeds gemotiveerd nieuwe uitdagingen aangaat. In de snel veranderende wereld van communicatie beweegt ze mee als het water in de rivier. Ze vindt altijd de voor haar belangrijke dynamiek.
Marie-Jan Ousen
Emjee Grafische Vormgeving
We werken al een hele tijd prettig samen, vooral voor de NRK. Ik heb veel bewondering voor het feit dat Saskia al ruim een kwart eeuw zo voortvarend met haar onderneming bezig is. Het aantal plannen en de hoeveelheid productie die ze heeft afgeleverd is indrukwekkend.
Dennis Derksen
Dennis Derksen Tekstproducties
Ik was een trouwe klant van Saskia toen ik bij HOMIJ werkte. Inmiddels werken we al weer vele jaren samen voor gezamenlijke klanten. Ik werd héél enthousiast over ETAGO tijdens haar vooronderzoek en deed met veel plezier mee! We inspireren elkaar, we leren van elkaar. Het mag nog jaren doorgaan, top!
Suzan Groeneveld
Sobat Kras Services

Bekijk hier de klantenlijst of mijn portfolio