#20 SPREX podcast met Harrie Beernink

25 mei 2023

Host & Expert

Saskia de Jong

Harrie Beernink

Over deze aflevering

Met simulatie bereken je vooraf of ideeën en gestelde eisen in het bouwproces uitkomen. Harrie Beernink vertelt in de SPREX podcast hoe dat werkt.

In deze SPREX podcast is Harrie Beernink te gast. Hij is milieu- en energieadviseur onder de naam Groener Bouwen, in de zakelijke markt en voor particulieren. Hij werkt in bouwprojecten mee en hij is ook actief op het gebied van beleidsontwikkeling. Bijzonder is dat Harrie gebruik maakt van kennis en ontwikkelingen in Nederland en Duitsland, waar hij al 20 jaar woont.

Centraal in het gesprek staat hoe simulatie software waar men in Duitsland veel ervaring mee heeft de bouwprofessional meer grip op het bouwproces geeft. Met simulatie bereken je vooraf of ideeën en gestelde eisen in het bouwproces uitkomen.

Harrie is sterk geworteld in het grensgebied van de Achterhoek, en maakt daardoor gebruik van de sterke punten van de bouw in zowel Nederland als Duitsland, in lokale en ook grensoverschrijdende projecten. Concepten zoals BENG, passief bouwen, biobased bouwen, zijn begrippen die dagelijks in zijn werk aan de orde komen.

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

simulatie bouwproces

Beluister deze aflevering:

Saskia de Jong

Saskia de Jong

Zoek je houvast, ideeën en inspiratie voor je business en je marketing?

Ik ben marketeer en media expert in het technisch mkb. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal dat duurzame impact heeft, vormt dagelijks mijn rode draad. Hoe je kennis en visie vertaalt, doelgroepen bereikt met impact en business genereert, is de kern van menig project.

Ik werk vaak voor kennisintensieve organisaties, regelmatig samen met projectpartners en ook internationaal. Ik blog over ondernemen, groeien en marketing en op het consumentenblog woontlekker.nl blog ik over energieneutraal wonen.

In de SPREX-podcast praat ik met experts over impact. Verrassende gesprekken van een half uurtje die je concrete ideeën en inzichten geven om zelf impact te maken.

Wil je sparren? Bel me op (085) 017 1700, mail naar saskia@dejongev.nl of ontmoet me op Linkedin.

LinkedIn profiel Saskia de Jong

Vergelijkbare berichten