#11 Gebruik eenvoudige tools om grip te krijgen op je content

20 januari 2023

Host

Saskia de Jong

Over deze aflevering

Met eenvoudige tools in excel krijg je grip op je content. Schema’s die je zelf maakt en pen en vellen papier zijn je basis voor succes met contentmarketing.

Deze aflevering van de SPREX podcast gaat over eenvoudige tools in excel waarmee je grip krijgt op je contentmarketing. Schema’s die je zelf maakt en pen en papier zijn je basis voor succes met blogs, artikelen, je website, je nieuwsbrief enzovoort. De basis is namelijk eenvoudig, en dat is fijn, want het leven is al ingewikkeld genoeg.

Dit is deel 2 in de serie van 2 SPREX solo-afleveringen over contentmarketing. Grip met tools klinkt ingewikkelder dan het is. Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Je hoeft er ook niks voor aan te schaffen, en ze kosten niks. Je maakt ze zelf. Ik licht in deze aflevering 4 excelschema’s toe: ideeënlijst, projectplanning, content overzicht en de contentkalender.

En aan het eind heb ik een aanbod voor je: korting op je deelname aan de ETAGO Contentklas, dus ga vooral luisteren!

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

Beluister deze aflevering:

Vergelijkbare berichten