#5 Inhoudelijke stelling op Linkedin genereert groot bereik

25 oktober 2022

Host & Expert

Saskia de Jong

Carl-peter Goossen

Over deze aflevering

Een inhoudelijke stelling op Linkedin geeft groot bereik, vertelt Carl-peter Goossen van Bouwnext in de SPREX podcast. Bijzonder voor een techneut zoals hij!

In deze aflevering van de SPREX podcast praat ik met Carl-peter Goossen, hij is ontwerper, architect en directeur van Bouwnext, een bureau dat integrale ontwerpprocessen in de bouw begeleidt. Een inhoudelijke stelling op Linkedin geeft groot bereik, vertelt hij. Bijzonder voor een techneut zoals hij!

Al zo’n 20 jaar geleden verdiepte Carl-peter Goossen zich in duurzaam bouwen. Hij stak misschien wel tienduizenden uren in kennisontwikkeling en buffelde jarenlang om te komen tot hoe hij vandaag wordt gezien: als een expert op het gebied van verduurzaming in de bouw. We focussen in deze SPREX-aflevering op Linkedin. Hoe lukt het een techneut als hij is, om daar zo’n enorm bereik op te bouwen?

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

SPREX podcast Carl-peter Goossen

Beluister deze aflevering:

Vergelijkbare berichten