SPREX podcast met Fransien Roovers

Home » SPREX podcast » SPREX podcast met Fransien Roovers

Meer uitleg en aandacht met een infographic

7 september 2023

Host & Expert

Saskia de Jong

Fransien Roovers

Over deze aflevering

Je verhaal vertellen en de aandacht trekken dat doen we vaak met tekst. Natuurlijk zijn we tegenwoordig ook veel bezig met beeld. Want zonder beeld bereik je op internet en sociale media niet eens iemand. Naarmate de boodschap ingewikkelder wordt, of een product of proces moet worden uitgelegd, kan een infographic je helpen met meer informatie én meer onderscheid.

Een infographic is 1 afbeelding waar je anders heel veel woorden voor nodig zou hebben. In deze SPREX podcast praat ik met Fransien Roovers. Ze heeft een trainingsbureau waarin ze anderen helpt complexe zaken toegankelijk te maken. Al enige tijd leert ze professionals ook hoe je infographics maakt met eenvoudige gereedschappen. Interessant om het daar over te hebben want een infographic kan meer vertellen dan een hele lap tekst.

En leuk dat uitstapje over bereik in de media, over free publicity. Wie weet helpt een infographic ook je zichtbaarheid in de media.

Tot slot doet Fransien het verzoek in deze aflevering van SPREX dat ze cases zoekt. Heb je daarover een idee dan kun je met haar contact opnemen en die samen met haar uitwerken, mits zij er dan wat mee kan in een boek of publicatie die ze erover wil maken. Je kunt haar mailen op info@metrisgroep.nl.

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

SPREX Fransien Roovers

Beluister deze aflevering:

Vergelijkbare berichten