#3 Wie de baas wil zijn over zijn website zet veiligheid op 1

19 oktober 2022

Host & Expert

Saskia de Jong

Suzan Groeneveld

Over deze aflevering

Over hoe je je website de aandacht geeft die hij verdient en wat dat kan opleveren, vertelt Suzan Groeneveld van SobatKras in de SPREX podcast.

Baas over je website. Het klinkt stoer, het klinkt resoluut. En tegelijk spannend. Want het lijkt eenvoudig, maar is het dat ook? Hoe je je website de aandacht geeft die hij verdient en wat dat dan op kan leveren, daarover praat ik in deze aflevering van SPREX met Suzan Groeneveld van SobatKras. De baas zijn over je website, dat vraagt een gedegen en consequente aanpak is haar overtuiging, maar is zeker te doen. Met ruim veertig jaar commerciële ervaring, en tegenwoordig met focus op online marketing in verschillende branches, heeft ze zich gespecialiseerd in het juist positioneren van je bedrijf met je website. En die kan voor veel impact zorgen, mits hij goed vindbaar, veilig en snel is. Want alleen dan kom je zakelijk goed voor de dag en draagt hij bij aan je doelstellingen, vertelt Suzan Groeneveld.

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

SPREX podcast Suzan Groeneveld

Beluister deze aflevering:

Vergelijkbare berichten