#15 Heeft tekstschrijven met ChatGPT invloed op je impact en je business?

16 maart 2023

Host

Saskia de Jong

Over deze aflevering

Solo podcast van mij over hoe je het kunstmatige taalmodel ChatGPT in marketing en communicatie kan gebruiken en wat dat kan opleveren.

Gaat schrijven met de kunstmatige taaltool ChatGPT positief zijn voor je impact in de markt? Op hoe jij gezien wordt en op je business? Het is revolutionair waartoe deze bot in staat is en misschien ook wat hij voor je kan betekenen. Zijn antwoorden zijn verrassend, maar soms is het gewoon onzin.

Relevant om er een SPREX podcast aflevering aan te wijden. Ik ben zelf aan het uitproberen hoe je ChatGPT als tekstschrijver kunt gebruiken en hoe hij je kan helpen. En ook omdat ik me afvraag of ik als schrijvende marketeer moet vrezen voor een deel van mijn werk. Hoewel hij geen écht originele content levert, zie ik mooie kansen voor mijn werk in marketing en communicatie.

Solo podcast-aflevering van mij waarin ik vertel over ChatGPT en over mijn onderzoek hoe ik dit taalmodel zelf kan gebruiken. Ik ga eerst in op het model zelf, wat het kan, en op het bedrijf dat er achter zit.

Ik vertel over zijn kenmerken, positief en negatief, en daarna licht ik specifieker toe wat je er in marketing en communicatie mee kunt. Met een waardevol advies tot besluit!

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

Beluister deze aflevering:

Vergelijkbare berichten