#4 Wat impact inhoudt en wat het jou brengt

19 oktober 2022

Host

Saskia de Jong

Over deze aflevering

Impact als begrip wordt veel en gemakkelijk gebruikt. In de SPREX podcast Impact wordt het effect en het perspectief van impact verhelderd.

Impact is een begrip dat veel en gemakkelijk wordt gebruikt. Maar wat betekent het eigenlijk? In het woordenboek staat: van nature invloed uitoefenen op anderen en als autoriteit geaccepteerd worden.

Deze aflevering van de SPREX podcast is gemaakt omdat impact er centraal in staat. Doel van deze aflevering is om het mogelijke effect en het perspectief van het begrip impact aan je te verhelderen.

Impact wordt aan resultaten en gevolgen gelinkt. En het liefst positief.
Zelf heb je de grootste invloed op het fundament van welke impact dan ook. Het verschil van impact maken gaat ontstaan of versterkt als je je er zelf goed bewust van bent waarmee je het verschil maakt.

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

Beluister deze aflevering:

Vergelijkbare berichten