#8 Je hebt meer impact als je ijkt en investeert in jezelf

8 december 2022

Host

Saskia de Jong

Over deze aflevering

Wat je altijd al doet en moet doen maakt geen extra indruk op je klanten. Je kunt meer impact maken door te ijken en in jezelf te investeren.

Wat je altijd al doet en wat je sowieso al moet doen, dat maakt geen extra indruk. Ergens impact mee maken vraagt om kennis en inzicht vooraf, maar ook constante aandacht en onderhoud.

De sleutel hierin is jezelf continu af te vragen wat je kunt doen om jezelf te verbeteren om zelf verder te komen. Zodanig dat je klanten, de maatschappij, en het liefst de wereld, er ook wat aan hebben. Je hebt meer impact als je investeert in jezelf.

Advies van mij: blijf niet doorjakkeren en doorakkeren, maar kom op adem! Neem tijd en ruimte. Waar ben je mee bezig, wat geeft voldoening en wat niet? Je maakt impact als je je talent en energie op de juiste manier kunt inzetten. Durf te kiezen, durf nieuwe paden in te slaan.

Luister naar deze bijzondere aflevering waarin ik vertel over haar rouwproces dat ruimte gaf om te ijken en te investeren in zichzelf.

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

Beluister deze aflevering:

Vergelijkbare berichten