#1 Het hoe, wat en waarom van SPREX

19 oktober 2022

Host & Expert

Saskia de Jong

Over deze aflevering

In deze eerste aflevering van de SPREX podcast gaat Saskia de Jong in op het hoe, wat en waarom van de podcast. Wat is haar motivatie en wat heb jij als luisteraar eraan? Zo leer je tegelijk ook Saskia een beetje kennen. Want jij hebt misschien geen idee wie zij is. Leuk idee die podcast, maar wie ís die host!

De SPREX podcast gaat over interviews met experts over impact. Een half uurtje kennis en inspiratie over ondernemen, groeien en marketing voor jouw werk. Misschien in de technische industrie, maar een breder publiek is natuurlijk van harte welkom. Verwacht verrassende gesprekken die je ideeën en inzichten geven voor je eigen aanpak.

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

Beluister deze aflevering:

Vergelijkbare berichten