SPREX Podcast trailer

19 oktober 2022

Host & Expert

Saskia de Jong

Over deze aflevering

SPREX podcast trailer – podcast waarin marketeer en mediamaker Saskia de Jong praat met experts over impact. Ook met solo-afleveringen.

Een aflevering van SPREX duurt ongeveer een half uur. Ik ga snel de diepte want wil snel tot de kern komen. In deze podcast ga ik op zoek naar het kleine verhaal, het detail, dat ene punt, de tip op microniveau. De rode draad is steeds: hoe maken zij impact. En, minstens zo belangrijk welke inspiratie zij de luisteraar bieden.

En dat levert hopelijk verrassende gesprekken op die de luisteraar ideeën en inzichten geeft voor zijn of haar eigen aanpak. De insteek kan breed zijn: het kan gaan over beleid, strategie, aanpak, uitvoering, persoonlijke ervaring. Het gesprek zelf spitst zich dus toe.

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

trailer sprex

Beluister deze aflevering:

Saskia de Jong

Saskia de Jong

Zoek je houvast, ideeën en inspiratie voor je business en je marketing?

Ik ben marketeer en media expert in het technisch mkb. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal dat duurzame impact heeft, vormt dagelijks mijn rode draad. Hoe je kennis en visie vertaalt, doelgroepen bereikt met impact en business genereert, is de kern van menig project.

Ik werk vaak voor kennisintensieve organisaties, regelmatig samen met projectpartners en ook internationaal. Ik blog over ondernemen, groeien en marketing en op het consumentenblog woontlekker.nl blog ik over energieneutraal wonen.

In de SPREX-podcast praat ik met experts over impact. Verrassende gesprekken van een half uurtje die je concrete ideeën en inzichten geven om zelf impact te maken.

Wil je sparren? Bel me op (085) 017 1700, mail naar saskia@dejongev.nl of ontmoet me op Linkedin.

LinkedIn profiel Saskia de Jong

Vergelijkbare berichten