SPREX Podcast trailer

19 oktober 2022

Host & Expert

Saskia de Jong

Over deze aflevering

SPREX podcast trailer – podcast waarin marketeer en mediamaker Saskia de Jong praat met experts over impact. Ook met solo-afleveringen.

Een aflevering van SPREX duurt ongeveer een half uur. Ik ga snel de diepte want wil snel tot de kern komen. In deze podcast ga ik op zoek naar het kleine verhaal, het detail, dat ene punt, de tip op microniveau. De rode draad is steeds: hoe maken zij impact. En, minstens zo belangrijk welke inspiratie zij de luisteraar bieden.

En dat levert hopelijk verrassende gesprekken op die de luisteraar ideeën en inzichten geeft voor zijn of haar eigen aanpak. De insteek kan breed zijn: het kan gaan over beleid, strategie, aanpak, uitvoering, persoonlijke ervaring. Het gesprek zelf spitst zich dus toe.

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

trailer sprex

Beluister deze aflevering:

Vergelijkbare berichten