#16 SPREX podcast met Rob Wuijster

30 maart 2023

Host & Expert

Saskia de Jong

Rob Wuijster

Over deze aflevering

Wat kan een voormalig bondscoach je leren over teambuilding? Het gaat over ‘wij’. SPREX podcast met Rob Wuijster.

Als er iemand is die weet hoe belangrijk het functioneren van een team is, dan is het Rob Wuijster. Wat kan een voormalig bondscoach je leren over een optimale samenwerking, over teambuilding? En wat zijn de concrete aanknopingspunten voor een ondernemer, een manager, een medewerker? Daarover gaat deze SPREX impact podcast.

Rob was hockey bondscoach in Zwitserland en hij was als mental coach betrokken bij teams in verschillende andere sporten op het allerhoogste niveau. Momenteel traint hij teams in het bedrijfsleven in samenwerking. Teambuilding gaat over ‘wij’.
Met de quick wins die Rob Wuijster je meegeeft, krijg je inspiratie om praktisch te blijven werken aan het belang van het team en het hogere doel. En aan impact!

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

teambuilding geen ik maar wij podcast

Beluister deze aflevering:

Saskia de Jong

Saskia de Jong

Zoek je houvast, ideeën en inspiratie voor je business en je marketing?

Ik ben marketeer en media expert in het technisch mkb. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal dat duurzame impact heeft, vormt dagelijks mijn rode draad. Hoe je kennis en visie vertaalt, doelgroepen bereikt met impact en business genereert, is de kern van menig project.

Ik werk vaak voor kennisintensieve organisaties, regelmatig samen met projectpartners en ook internationaal. Ik blog over ondernemen, groeien en marketing en op het consumentenblog woontlekker.nl blog ik over energieneutraal wonen.

In de SPREX-podcast praat ik met experts over impact. Verrassende gesprekken van een half uurtje die je concrete ideeën en inzichten geven om zelf impact te maken.

Wil je sparren? Bel me op (085) 017 1700, mail naar saskia@dejongev.nl of ontmoet me op Linkedin.

LinkedIn profiel Saskia de Jong

Vergelijkbare berichten