#16 SPREX podcast met Rob Wuijster

30 maart 2023

Host & Expert

Saskia de Jong

Rob Wuijster

Over deze aflevering

Wat kan een voormalig bondscoach je leren over teambuilding? Het gaat over ‘wij’. SPREX podcast met Rob Wuijster.

Als er iemand is die weet hoe belangrijk het functioneren van een team is, dan is het Rob Wuijster. Wat kan een voormalig bondscoach je leren over een optimale samenwerking, over teambuilding? En wat zijn de concrete aanknopingspunten voor een ondernemer, een manager, een medewerker? Daarover gaat deze SPREX impact podcast.

Rob was hockey bondscoach in Zwitserland en hij was als mental coach betrokken bij teams in verschillende andere sporten op het allerhoogste niveau. Momenteel traint hij teams in het bedrijfsleven in samenwerking. Teambuilding gaat over ‘wij’.
Met de quick wins die Rob Wuijster je meegeeft, krijg je inspiratie om praktisch te blijven werken aan het belang van het team en het hogere doel. En aan impact!

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

teambuilding geen ik maar wij podcast

Beluister deze aflevering:

Vergelijkbare berichten