#15 SPREX podcast over ChatGPT

16 maart 2023

Host

Saskia de Jong

Over deze aflevering

Solo podcast van Saskia over hoe je het kunstmatige taalmodel ChatGPT in marketing en communicatie kan gebruiken en wat dat kan opleveren. Heeft tekstschrijven met ChatGPT invloed op je impact?

Tekstschrijven met ChatGPT

Gaat tekstschrijven met de kunstmatige taaltool ChatGPT positief zijn voor je impact in de markt? Op hoe jij gezien wordt en op je business? Het is revolutionair waartoe deze bot in staat is en misschien ook wat hij voor je kan betekenen. Zijn antwoorden zijn verrassend, maar soms is het gewoon onzin.

Relevant om er een SPREX podcast aflevering aan te wijden. Ik ben zelf aan het uitproberen hoe je ChatGPT als tekstschrijver kunt gebruiken en hoe hij je kan helpen. En ook omdat ik me afvraag of ik als schrijvende marketeer moet vrezen voor een deel van mijn werk. Hoewel hij geen écht originele content levert, zie ik mooie kansen voor mijn werk in marketing en communicatie.

Solo podcast-aflevering van mij waarin ik vertel over ChatGPT en over mijn onderzoek hoe ik dit taalmodel zelf kan gebruiken. Ik ga eerst in op het model zelf, wat het kan, en op het bedrijf dat er achter zit.

Ik vertel over zijn kenmerken, positief en negatief, en daarna licht ik specifieker toe wat je er in marketing en communicatie mee kunt. Met een waardevol advies tot besluit!

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

tekstschrijven ChatGPT impact

Beluister deze aflevering:

Saskia de Jong

Saskia de Jong

Zoek je houvast, ideeën en inspiratie voor je business en je marketing?

Ik ben marketeer en media expert in het technisch mkb. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal dat duurzame impact heeft, vormt dagelijks mijn rode draad. Hoe je kennis en visie vertaalt, doelgroepen bereikt met impact en business genereert, is de kern van menig project.

Ik werk vaak voor kennisintensieve organisaties, regelmatig samen met projectpartners en ook internationaal. Ik blog over ondernemen, groeien en marketing en op het consumentenblog woontlekker.nl blog ik over energieneutraal wonen.

In de SPREX-podcast praat ik met experts over impact. Verrassende gesprekken van een half uurtje die je concrete ideeën en inzichten geven om zelf impact te maken.

Wil je sparren? Bel me op (085) 017 1700, mail naar saskia@dejongev.nl of ontmoet me op Linkedin.

LinkedIn profiel Saskia de Jong

Vergelijkbare berichten