#11 SPREX aflevering over tools voor content

20 januari 2023

Host

Saskia de Jong

Over deze aflevering

Met eenvoudige tools in excel krijg je grip op je content. Schema’s die je zelf maakt en pen en vellen papier zijn je basis voor succes met contentmarketing.

Deze aflevering van de SPREX podcast gaat over eenvoudige tools in excel waarmee je grip krijgt op je contentmarketing. Schema’s die je zelf maakt en pen en papier zijn je basis voor succes met blogs, artikelen, je website, je nieuwsbrief enzovoort. De basis is namelijk eenvoudig, en dat is fijn, want het leven is al ingewikkeld genoeg.

Dit is deel 2 in de serie van 2 SPREX solo-afleveringen over contentmarketing. Grip met tools klinkt ingewikkelder dan het is. Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Je hoeft er ook niks voor aan te schaffen, en ze kosten niks. Je maakt ze zelf. Ik licht in deze aflevering 4 excelschema’s toe: ideeënlijst, projectplanning, content overzicht en de contentkalender.

En aan het eind heb ik een aanbod voor je: korting op je deelname aan de Contentklas, dus ga vooral luisteren!

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

tools grip content

Beluister deze aflevering:

Saskia de Jong

Saskia de Jong

Zoek je houvast, ideeën en inspiratie voor je business en je marketing?

Ik ben marketeer en media expert in het technisch mkb. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal dat duurzame impact heeft, vormt dagelijks mijn rode draad. Hoe je kennis en visie vertaalt, doelgroepen bereikt met impact en business genereert, is de kern van menig project.

Ik werk vaak voor kennisintensieve organisaties, regelmatig samen met projectpartners en ook internationaal. Ik blog over ondernemen, groeien en marketing en op het consumentenblog woontlekker.nl blog ik over energieneutraal wonen.

In de SPREX-podcast praat ik met experts over impact. Verrassende gesprekken van een half uurtje die je concrete ideeën en inzichten geven om zelf impact te maken.

Wil je sparren? Bel me op (085) 017 1700, mail naar saskia@dejongev.nl of ontmoet me op Linkedin.

LinkedIn profiel Saskia de Jong

Vergelijkbare berichten