Van moeten naar genieten zonder stress [podcast]

Home » SPREX podcast » Van moeten naar genieten zonder stress [podcast]

#32 SPREX aflevering met Marc Beets

21 maart 2024

Host & Expert

Saskia de Jong

Marc Beets

Over deze aflevering

In deze SPREX podcast is Marc Beets van Upspring Coaching te gast. Wil je van moeten naar genieten zonder stress? Als je niet weet hoe, dan helpt Marc je. Podcast met oefening, praktische tips én aanbod voor wie met hem wil werken.

De essentie van wie jij bent wil geleefd worden, meent Marc Beets. Een doordenker. Wil je écht alles uit jezelf halen en vooral je eigen leven leiden? Als je nog niet ziet hoe, dan helpt hij je daarbij. Marc was al deels coach en trainer toen hij jaren geleden in loondienst inschrijvingen voor aanbestedingen begeleidde, in de weg en waterbouw. Door eraan bij te dragen dat de aannemer de winnende partij werd, nam het coachen een vlucht. Tegelijk droomde hij er ook van om in de bergen te wonen en mensen te begeleiden en trainen. Dat is meer dan gelukt! Onder de naam Upspring Coaching coacht hij mensen online, en hij woont in Frankrijk. Podcast over hoe je gelukkig kunt worden in een stressvolle wereld waarin je aan verwachtingen moet voldoen.

Het blijft in deze podcast niet bij de woorden alleen, Marc geeft ook een concrete oefening te focussen op wat je hebt en je een goed gevoel geeft. En Marc deelt een aantal praktische tips om veranderingen in gang te kunnen zetten. Het is te trainen, als je er maar werk van maakt. Jij bent de enige die dat kunt.

Meer informatie op Upspring Coaching en op Linkedin.

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

Marc Beets Van moeten naar genieten

Beluister deze aflevering:

Vergelijkbare berichten