#3 SPREX podcast met Suzan Groeneveld

19 oktober 2022

Host & Expert

Saskia de Jong

Suzan Groeneveld

Over deze aflevering

Over het belang van veiligheid als je wil scoren met je website, vertelt Suzan Groeneveld van SobatKras in de SPREX podcast.

Baas over je website. Het klinkt stoer, het klinkt resoluut. En tegelijk spannend. Want het lijkt eenvoudig, maar is het dat ook? Hoe je je website de aandacht geeft die hij verdient en wat dat dan op kan leveren, daarover praat ik in deze aflevering van SPREX met Suzan Groeneveld van SobatKras. Over het belang van veiligheid als je wil scoren met je website; dat vraagt een gedegen en consequente aanpak is haar overtuiging, maar is zeker te doen. Met ruim veertig jaar commerciële ervaring, en tegenwoordig met focus op online marketing in verschillende branches, heeft ze zich gespecialiseerd in het juist positioneren van je bedrijf met je website. En die kan voor veel impact zorgen, mits je het belang van de veiligheid van de website op 1 hebt gezet. Dat houdt in dat hij goed vindbaar, veilig en snel is. Want alleen dan kom je zakelijk goed voor de dag en draagt hij bij aan je doelstellingen, vertelt Suzan Groeneveld.

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

belang veiligheid website

Beluister deze aflevering:

Saskia de Jong

Saskia de Jong

Zoek je houvast, ideeën en inspiratie voor je business en je marketing?

Ik ben marketeer en media expert in het technisch mkb. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal dat duurzame impact heeft, vormt dagelijks mijn rode draad. Hoe je kennis en visie vertaalt, doelgroepen bereikt met impact en business genereert, is de kern van menig project.

Ik werk vaak voor kennisintensieve organisaties, regelmatig samen met projectpartners en ook internationaal. Ik blog over ondernemen, groeien en marketing en op het consumentenblog woontlekker.nl blog ik over energieneutraal wonen.

In de SPREX-podcast praat ik met experts over impact. Verrassende gesprekken van een half uurtje die je concrete ideeën en inzichten geven om zelf impact te maken.

Wil je sparren? Bel me op (085) 017 1700, mail naar saskia@dejongev.nl of ontmoet me op Linkedin.

LinkedIn profiel Saskia de Jong

Vergelijkbare berichten