#12 SPREX podcast met Flip Dikker

2 februari 2023

Host & Expert

Saskia de Jong

Flip Dikker

Over deze aflevering

Verkopen is samenwerken met een klant en dat begint met luisteren. Voor optimaal samenwerken is een open verstandhouding nodig. SPREX-aflevering met Flip Dikker:

Verkopen is samenwerken met een klant en dat begint met luisteren, aldus psychotherapeut Flip Dikker in deze SPREX-aflevering. Wil je optimaal samenwerken dan heb je een open verstandhouding nodig. Alleen dan kan vertrouwen ontstaan. In de kern drijft het op een goede relatie en die drijft op een gevoel van gelijkwaardigheid, transparantie, eerlijkheid. Op alle fronten biedt de dialoog het beste resultaat. Je wordt er zelf een beter mens van en het levert veel betere relaties op en daarmee veel meer plezier en succes in je leven.

Flip Dikker werkte bijna 30 jaar succesvol in de woningmarkt als ondernemer, makelaar en consultant. Maar de formule Hard Werken & Veel Verdienen raakte uitgewerkt voor hem. Hij gooide radicaal het roer om en ontwikkelde zich tot psychotherapeut. In die rol biedt hij therapie, dialoog en begeleiding zodat mensen meer in contact met zichzelf en met anderen komen. Zijn verhaal biedt kansen voor echt iedereen omdat het om samenwerken gaat en dat raakt iedereen, zakelijk en privé.

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

verkopen samenwerken luisteren podcast

Beluister deze aflevering:

Vergelijkbare berichten