#12 SPREX podcast met Flip Dikker

2 februari 2023

Host & Expert

Saskia de Jong

Flip Dikker

Over deze aflevering

Verkopen is samenwerken met een klant en dat begint met luisteren. Voor optimaal samenwerken is een open verstandhouding nodig. SPREX-aflevering met Flip Dikker:

Verkopen is samenwerken met een klant en dat begint met luisteren, aldus psychotherapeut Flip Dikker in deze SPREX-aflevering. Wil je optimaal samenwerken dan heb je een open verstandhouding nodig. Alleen dan kan vertrouwen ontstaan. In de kern drijft het op een goede relatie en die drijft op een gevoel van gelijkwaardigheid, transparantie, eerlijkheid. Op alle fronten biedt de dialoog het beste resultaat. Je wordt er zelf een beter mens van en het levert veel betere relaties op en daarmee veel meer plezier en succes in je leven.

Flip Dikker werkte bijna 30 jaar succesvol in de woningmarkt als ondernemer, makelaar en consultant. Maar de formule Hard Werken & Veel Verdienen raakte uitgewerkt voor hem. Hij gooide radicaal het roer om en ontwikkelde zich tot psychotherapeut. In die rol biedt hij therapie, dialoog en begeleiding zodat mensen meer in contact met zichzelf en met anderen komen. Zijn verhaal biedt kansen voor echt iedereen omdat het om samenwerken gaat en dat raakt iedereen, zakelijk en privé.

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

verkopen samenwerken luisteren podcast

Beluister deze aflevering:

Saskia de Jong

Saskia de Jong

Zoek je houvast, ideeën en inspiratie voor je business en je marketing?

Ik ben marketeer en media expert in het technisch mkb. Frequente zichtbaarheid met een goed verhaal dat duurzame impact heeft, vormt dagelijks mijn rode draad. Hoe je kennis en visie vertaalt, doelgroepen bereikt met impact en business genereert, is de kern van menig project.

Ik werk vaak voor kennisintensieve organisaties, regelmatig samen met projectpartners en ook internationaal. Ik blog over ondernemen, groeien en marketing en op het consumentenblog woontlekker.nl blog ik over energieneutraal wonen.

In de SPREX-podcast praat ik met experts over impact. Verrassende gesprekken van een half uurtje die je concrete ideeën en inzichten geven om zelf impact te maken.

Wil je sparren? Bel me op (085) 017 1700, mail naar saskia@dejongev.nl of ontmoet me op Linkedin.

LinkedIn profiel Saskia de Jong

Vergelijkbare berichten