WAT IK DOE

Ik maak je kennis en kijk zichtbaar

Wil je nieuws maken, bouwen aan je merk, je identiteit versterken, je verhaal vormen, kennis delen, relaties leggen en binden, een dialoog opbouwen met doelgroepen en een stem en gezicht in de markt hebben? Iedere dag opnieuw? Ik schuif graag aan.

Energiebewust bouwen en wonen heeft mijn bijzondere belangstelling. Is bijdragen aan een duurzame leefomgeving één van je speerpunten en wil je dat iedereen laten weten, dan ben je bij DeJongEV aan het juiste adres!

 

icon-online

Online

Overal en altijd in beeld. Je eigen koers op internet en social media.

Hoe blijf je online zichtbaar en word je gevonden? Om je professionele zichtbaarheid te vergroten, zijn je nieuws en actualiteiten het uitgangspunt. Daar betrekken we natuurlijk sociale netwerken als LinkedIN en Twitter bij, om kansen van conversatie en interactie online te verzilveren. En heb je al eens nagedacht over een webvideo om je nieuws extra aan te zetten?

icon-online

Live

Persoonlijk ontmoeten raakt. Pak het podium.

Kennisdeling en kennisoverdracht over onderzoek, technieken, publicaties, tools of gewoon om een project te beleven. Daarvoor biedt een congres, seminar of praktijkdag een uitgelezen podium. Ik heb een onafhankelijke en frisse kijk en jarenlange ervaring in begeleiding van events en beursdeelname. Voor het ontwikkelen en beoordelen van concepten en formules, maar ook voor praktische zaken ben je bij mij aan het juiste adres.

icon-online

Print

Ruimte voor verdieping met sfeer. Boei, bind en verbind.

Wil je een brochure maken, een tijdschrift of een magazine? Papier raakt helaas ondergesneeuwd door de digitale revolutie. Dat is jammer, want papier geeft gevoel en beleving en een tijdschrift heeft autoriteit. Magazines bevestigen en intensiveren relaties met doelgroepen. Papier laat ruimte voor verbeelding die internet nooit kan bieden. Dus: schrap papier niet uit je marketingmix. Ik heb stapels goede voorbeelden!