Ik zet in op
jouw expertstatus
in de markt!

Wil je nieuws maken, bouwen aan je merk, je identiteit versterken, je verhaal vormen, kennis delen, relaties leggen en binden, een dialoog opbouwen met doelgroepen en een stem en gezicht in de markt hebben? Ik schuif graag aan en zet in op jouw expertstatus in de markt.

Digitaal is normaal

Iedereen zoekt, vindt en beslist online, op elk uur van de dag. Internet helpt, we kunnen niet zonder. We zijn zelfs compleet verloren, als we geen verbinding hebben. Digitaal is normaal.

Mensen en organisaties willen continu verbonden zijn. Met elkaar, een product, een merk. Online én offline. Wie wil verbinden met zijn klanten en relaties moet pakkend, overtuigend en authentiek aanwezig zijn. De aandacht opeisen. Uitstijgen boven de massa, om zichtbaar te zijn en gevonden te worden. Eerder in de zoekmachine, hoger in de ranking, vooraan in het brein.

Wil je aandacht?

Die krijg je als je blogs, ebooks, white papers, video’s, events, magazines, brochures en je free publicity vol zitten met waarde en betekenis die de ander verder helpt. Online en offline.

Informatie met betekenis helpt

Er verandert veel en het gaat sneller dan ooit tevoren. Klantgedrag, technologie, wildgroei aan kanalen, de veelheid aan contacten en interacties. Geld verdienen is belangrijk, maatschappelijke waarde creëren ook.

Verbinding is een fikse uitdaging als je niet een concreet product verkoopt, maar service, dienstverlening of maatwerk.

Wil je ook een vooraanstaande plek, zoek je aandacht? Onderscheid je dan van wat anderen doen. Alleen dan bouw je de beste positie in het brein van je klant op. Informatie die betekenis heeft helpt klanten. 

Laten we waarde creëren

Richt je op de oplossingen voor de echte vragen van je klanten. Maak de toegevoegde waarde van je producten en diensten voor hen zo relevant mogelijk. Je wordt onthouden en gekozen.

Iedereen heeft een goed verhaal, jij en je organisatie ook. Jouw verhaal kan het leven van je klant doelgroep veranderen en van jouw merk een held maken. Ik help je waarde te creëren met inhoud die klanten inspireert, overtuigt én bindt.

Aan de slag met contentmarketing of publiciteit!

Wil je autoriteit en kennisvoorsprong opbouwen? Wil je leads genereren, verhalen vertellen die je producten, diensten, projecten verdieping geven? Een dialoog met klanten opbouwen?

Dan is het aantrekkelijk met contentmarketing te starten. Hier lees je hoe jouw contentmarketing een succes wordt. 

Wil je zichtbaar zijn in de media, heb je regelmatig nieuws of kun en wil je het bedenken? Heb je een visie waarin journalisten interesse hebben, zoek je de spotlights?

Hier lees je hoe we een succes maken van jouw publiciteit in de media.

En: kijk ook eens bij mijn projecten, ze kunnen je vast en zeker inspireren!