Iedereen wil positief bijdragen

We leven in snel veranderende tijden en dat geeft onzekerheid. Daarom zoeken mensen naar betekenis; die geeft houvast. Hoe doen en kiezen we met z'n allen het goede? En hoe lukt jouw klant dat, bereikt hij zijn doelen mede dankzij jou? Het draait nergens meer om zakelijk succes en financieel gewin alleen. Genoeg aanleiding om zelf of als organisatie beter en meer dan ooit impact te maken. Waarmee maak jij het verschil?

Laat jezelf zien

De markt scant op innovatie, vooruitstrevendheid, leiderschap. Op vertrouwen. Op bedrijven en mensen met visie en een authentieke aanpak. Op mensen die hun expertise tonen, binnen én buiten organisaties. Bescheidenheid is geen eigenschap die bijdraagt aan succes. Kom uit voor je mening, mensen vinden het fijn om iemand te kunnen volgen die de weg weet. Durf in het licht te staan zodat je gezien wordt met oplossingen en een aanpak waar niemand omheen kan.

Wil jij impact maken?

Ontdek de basis voor een slimme aanpak om impact te maken met je onderneming, je producten, je oplossingen. Met jouw expertise. Ga samen met mij aan de slag: werksessies met video's en werkbladen, checkups en een paar bonussen. In 3 maanden heb je helderheid en een plan dat werkt. Dit is mijn aanbod voor jou:

  • Opstart en intake (online)
  • 10 korte video’s met steeds 1 werkblad (via mail)
  • Afsluitende werksessie (live of online)
  • Checkups voortgang en uitvoering (online e/o telefonisch)
  • Doorlopend vraag en antwoord (mail)
  • 1x deelname aan mijn ETAGO Contentklas of:
  • Óf 50% korting op mijn cursus Free publicity zakelijke markt bij ETAGO

Jouw investering: € 495

Impact maken met resultaat

Met dit impactprogramma krijg je scherp hoe je je aanbod in de markt zet met focus op je expertise. Je krijgt zicht op je doelgroepen, hun wensen en behoeften. En je geeft je marketing, sales en communicatie een boost.

Ik heb al veel organisaties geholpen frequent zichtbaar te zijn met een goed en overtuigend verhaal. Ik ben vertrouwd met alle communicatievormen en kennisoverdracht die klanten waarde bieden.

Veel waardering krijg ik van klanten om mijn inspirerende kennis die ze direct in eigen praktijk kunnen toepassen. Mijn bruikbare en verzorgde werkmateriaal, zoals checklists en werkboeken, staat hoog aangeschreven.

Saskia de Jong | marketeer en mediamaker | saskia@dejongev.nl

Soft skills tellen meer dan ooit

In de huidige maatschappij tellen soft skills meer dan ooit: empathie, kritisch denken, probleemoplossend vermogen, communicatieve eigenschappen, samenwerken in teams, creativiteit. Juist die stimuleren innovatie en zijn het fundament voor duurzame vooruitgang. Als je kennis en inspiratie opdoet om te groeien, krijg je bagage om aan de bal te blijven. Om zichtbaar te zijn en impact te maken in jouw eigen stijl.

Daarom ga je werken aan: wat jou (en je organisatie) uniek maak, je rode draad te bedenken, in te haken op nieuws en actualiteiten, overtuigend schrijven, rolmodellen en kennisdelen, sociaal zijn, het podium pakken, verhalen vertellen. De inhoud van dit programma heb ik zorgvuldig samengesteld, hoe je vordert spreken we in regelmatige checkups door. 

De markt wacht op jouw expertise

Markten en mensen worden dagelijks opgeschud door nieuwe producten, diensten, modellen, systemen. De wereld verandert continu. Ondanks snel ontwikkelende technologie blijft de mens het anker, die maakt nog steeds het verschil. De markt vraagt om professionals met een gezicht en een duidelijk profiel in de markt. Die impact maakt met zijn expertise.  

Wil je ook een plan om impact te maken?

Vul het onderstaande formulier in en ik neem contact met je op! Of bel me op (085) 017 1700.

Leave this field blank