#21 Je kunt alleen impact maken als je goed in je vel zit

22 juni 2023

Host

Saskia de Jong

Over deze aflevering

Solo podcast van mij over het belang van persoonlijk welzijn om impact te kunnen maken. Aanleiding is mijn fietsongeval in Portugal. De SPREX podcast is voor iedereen die wil groeien in zijn werk en zich wil blijven ontwikkelen en wil bijblijven. Het gaat minder vaak over de momenten dat het niet loopt door privé omstandigheden. En wat je dan kunt doen of hoe je weer op de weg terug komt.

Momenten dat het soms niet loopt zijn er natuurlijk altijd, en bij iedereen. Ook bij mij: door een val van de fiets liep ik een hersenschudding op, een hoofdwond en kon ik 2 weken fysiek vrij weinig. Dat is aanleiding om het in deze aflevering van de SPREX podcast te hebben over dat het belang van persoonlijk welzijn om impact te maken. Dat lukt alleen als je goed in je vel zit, letterlijk en figuurlijk. En vooral: hoe je de draad weer kunt oppakken. Van 2 vriendinnen kreeg ik nuttige informatie die mij hielpen op weg naar herstel. Die deel ik in deze podcast ook met je.

Over SPREX

SPREX is de podcast waarin ik praat met experts over impact. Mensen met járen ervaring of young professionals die elke dag het beste geven om zichzelf en de wereld te verbeteren. SPREX zoekt naar het detailverhaal, dat ene punt, de ultieme tip. Verwacht verrassende gesprekken over ondernemen, groeien en marketing, met concrete ideeën en inzichten om zelf impact te maken. Ik deel in de podcast ook mijn mening, advies en tips. Tijdens de gesprekken en in solo-afleveringen. Ook te beluisteren bij Spotify, Apple en Google.

belang persoonlijk welzijn

Beluister deze aflevering:

Vergelijkbare berichten